קנינו בצרכנית גור בב"ב.היכן קונים אותו?
דיברתי על אלו שכתבו שקונות קפוא לא צלוי.למה אי אפשר לבשל? על הקפוא שאני קונה כתוב שהוא נצלה תוך 3 ימים מהשחיטה
גם אנחנו ספרדים ולא נוהגים ככה,(אגב, אנחנו ספרדים ויכולים לבשל גם אם נצלה אח"כ- בתנאי שהיה בהקפאה. אבל יודעת שלא כולם נוהגים כך)
כנ"לאני מכינה רק כבד קצוץ (לא אוהבת את הטעם החזק של הכבד- כשהוא קצוץ זה מעודן יותר).
זה יוצא בסדר גמור מהקפוא.
אם אני לא טועה אפשר להשיג גם צלוי טרי.
למה כל פעם רק קילו?כנל בדיוק.
(רק שאני צולה קילו אחת לחודש וחצי-חודשיים)
אלו שקונות קפוא,
לא מפריע לכן שא״א לבשל אותו אח״כ?
כי אין לי כח לעשות כל כך הרבה נגלות של צליה ברצף.למה כל פעם רק קילו?
בחנות לא צולים טעים כמו בבית....אם אני לא טועה במקפיאים של "יש"
אני כנ"ל, נוסעת לקצה העיר וקונה צלוי טרי, בוחרת בעצמי רק את הוורודים העסיסיים, קונה ק"ג
מחלקת לשקיות תלוי בגודל הכבד ולאיזה שימוש אני מייעדת (לכבד קצוץ למשל לא יותר מ-4 יחידות, כי ככה זה אצלנו, בקושי יש מישהו שאוכל כבד.
לבישול בערך 8 יחידות), הענין הוא לא להפשיר ולהקפיא שוב ושוב
איך את צולה?כי אין לי כח לעשות כל כך הרבה נגלות של צליה ברצף.
ופעם בחודש וחצי זה מספיק מרוכז עבורי...
בחנות לא צולים טעים כמו בבית....![]()
כן,איך את צולה?
על גז?
יש כזה דבר? אני לא מכירהדיברתי על אלו שכתבו שקונות קפוא לא צלוי.
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים