במעקב-זו דאטה קשה לא ממליצה לכל אחד....האם את במעקב אן על דעת עצמך?
www.agogo.co.il
הרשימה הנ"ל לא ממש מדויקת...איזה מאכלים נחשבים בגדר חלבונים
1.ביצים
2.שקדים
3.חזה עוף
4.שיבולת שועל
5.גבינת קוטג’
6.יוגורט יווני
7.ברוקולי
8.בשר בקר רזה
9.דג טונה
10.קינואה
11.עדשים
12.זרעי דלעת
13.חזה הודו
14.דגים (מכל הסוגים)
15.כרוב ניצנים
16.בוטנים
![]()
16 מזונות שהכי עשירים בחלבון - אגוגו מגזין בריאות
כמה חלבון יש בטונה, חזה עוף או עדשים? אילו מזונות מכילים הכי הרבה חלבון? לחצו כדי לגלות את המזונות העשירים ביותר בחלבון.www.agogo.co.il
זה מתוך האתר הזה, לא משו שהמצאתי...הרשימה הנ"ל לא ממש מדויקת...
www.agogo.co.il
הבנתי שאם עושים זאת ללא מעקב, אז זה מסוכן
במעקב
אני במעקב כאמור-(תודה לכם על הדאגה,אבל אני לא מאלו שישו דיאטה בחוסר אחריות...)אני מצטרפת לשאלת קודמי. אם את בהדרכה את אמורה לקבל מידע והדרכה מה נחשב חלבון ומה עליך לאכול ואת לא אמורה לשבור את הראש.
משהיא יכולה לעלות את זה לכאן?זה מתוך האתר הזה, לא משו שהמצאתי...
![]()
16 מזונות שהכי עשירים בחלבון - אגוגו מגזין בריאות
כמה חלבון יש בטונה, חזה עוף או עדשים? אילו מזונות מכילים הכי הרבה חלבון? לחצו כדי לגלות את המזונות העשירים ביותר בחלבון.www.agogo.co.il
בגדול 2 ביצים ביום זה בסדר.בעצם הזכרתם לי שטונה זה גם חלבון-שכחתי מזה...
אפרופו חלבונים כמה הביצים בריא לאכול ביום?
ספציפי לדיאטה הזו -כי בה אפשר לאכול חלבונים ללא הגבלה
@חנה מאמנת תזונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים