התייעצות איזה מותג צמיד נערות הכי אוהבות עכשיו?

@לכאורה.
את יודעת אולי להגיד לי על אתר אמין שמוכרים את ואן קליף המקורי ?
רק האתר שלהם.
VAN CLEEF &ARPELS' תעשי חיפוש בגוגל אם בא לך
שימי לב שאין משלוחים לארץ כמובן, ואת רוב התכשיטים גם א"א להזמין, (גם אם ההזמנה היא לחול) צריך לבוא פיזית לקנות
בכל מה שקשור למותגי על (בד"כ ) אין אתרים נלווים שמוכרים, רק האתר של המותג בעצמו.
בהצלחה!

רק האתר שלהם.
VAN CLEEF &ARPELS' תעשי חיפוש בגוגל אם בא לך
שימי לב שאין משלוחים לארץ כמובן, ואת רוב התכשיטים גם א"א להזמין, (גם אם ההזמנה היא לחול) צריך לבוא פיזית לקנות
בכל מה שקשור למותגי על (בד"כ ) אין אתרים נלווים שמוכרים, רק האתר של המותג בעצמו.
בהצלחה!
תודה רבה!!
עזרת לי מאוד.

מי שמחפשת חיקויים של מותגים,
יש לי כמעט לכל קישורים דרך אתר פליילינק

יש צמיד ואן קליף שנראה ממש מקורי?
אעלה לך תמונה של צמיד שיש לי, אצלי כבר שנה בערך
השרשרת קצת השחירה בגלל זיעה
1002147717.jpg

אפשר קישור לזה?
צמידי ואן קליף
מחיר 85ש''ח
IMG-20250724-WA0015.jpgמותג מוסתר ❣️
ק.ש.
חובה להשתמש במספר טלפון שמאפשר קבלת SMS לצורך ההזמנה.
יש להזין פרטים מדוייקים.
🚫 לידיעתכם, לא אוכל לעזור במידה ולא תקבלו את הפרטים בטלפון כשר.
זמני משלוח למותגים מוסתרים עשויים להימשך בין חודש לחודשיים.

אין החלפות והחזרות במותגים מוסתרים!

נשים שאני רואה ברחוב, עם סט מלא של ואן כליף, זה אומר שהן בעצם לובשות 100 שח כזה?
ואני בטוחה שהבעלים שלהן אילי הון או משהו.
תהיתי איך כל בחורונת עם תיק של טורי בורץ'.

מה, וגם על העגילים שלי חושבים שהם עלו את הסכום הזה?
אללי.

איך ואן כליף נותנים לזה? וטורי בורץ', ופרדה, ולואי ויטון.
ואיך למען ה' לא קלטתי את זה עד עכשיו?

נשים שאני רואה ברחוב, עם סט מלא של ואן כליף, זה אומר שהן בעצם לובשות 100 שח כזה?
ואני בטוחה שהבעלים שלהן אילי הון או משהו.
תהיתי איך כל בחורונת עם תיק של טורי בורץ'.

מה, וגם על העגילים שלי חושבים שהם עלו את הסכום הזה?
אללי.

איך ואן כליף נותנים לזה? וטורי בורץ', ופרדה, ולואי ויטון.
ואיך למען ה' לא קלטתי את זה עד עכשיו?
מי אמר שהם נותנים לזה?
זה בדיוק הסיבה שאלי אקספרס נלחם במותגים המוסתרים.

אליאקספרס זה המקום היחיד שמוכרים מותגים מוסתרים?
לא.
שם היה הכי נגיש ומוכר.
היום אין כבר כמעט מותגים מוסתרים באלי אקספרס
רוב המוכרים עברו לאתר שנקרא פליילינק

היי,

אני רוצה לקנות - בת 23 רווקה,
תכשיטים לחג ,
אשמח לשמוע מה הולך היום?
ואיפה כדאי לקנות?
טואוס , סרובסקי חנות ביפו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה