- הוסף לסימניות
מצטרפת (אני גרה בבני ברק) פנדורה גם רואים וטיפאני בינתים לא ראיתיברור טאוס הכי הולךךךךךך
מצטרפת (אני גרה בבני ברק) פנדורה גם רואים וטיפאני בינתים לא ראיתיברור טאוס הכי הולךךךךךך
רק האתר שלהם.@לכאורה.
את יודעת אולי להגיד לי על אתר אמין שמוכרים את ואן קליף המקורי ?
תודה רבה!!רק האתר שלהם.
VAN CLEEF &ARPELS' תעשי חיפוש בגוגל אם בא לך
שימי לב שאין משלוחים לארץ כמובן, ואת רוב התכשיטים גם א"א להזמין, (גם אם ההזמנה היא לחול) צריך לבוא פיזית לקנות
בכל מה שקשור למותגי על (בד"כ ) אין אתרים נלווים שמוכרים, רק האתר של המותג בעצמו.
בהצלחה!
אפשר שתצרפי אותי למייל של "תשיג לי קישור" אשמח שתשלחי לי למייל AS0527682902אין לכתוב כתובת מיילקישור מוסתר דרך קבוצת מייל "תשיג לי קישור"
יש צמיד ואן קליף שנראה ממש מקורי?מי שמחפשת חיקויים של מותגים,
יש לי כמעט לכל קישורים דרך אתר פליילינק
אעלה לך תמונה של צמיד שיש לי, אצלי כבר שנה בערךיש צמיד ואן קליף שנראה ממש מקורי?
אפשר קישור לזה?אעלה לך תמונה של צמיד שיש לי, אצלי כבר שנה בערך
השרשרת קצת השחירה בגלל זיעה
צפה בקובץ המצורף 2022674
צמידי ואן קליףאפשר קישור לזה?
מותג מוסתר מי אמר שהם נותנים לזה?נשים שאני רואה ברחוב, עם סט מלא של ואן כליף, זה אומר שהן בעצם לובשות 100 שח כזה?
ואני בטוחה שהבעלים שלהן אילי הון או משהו.
תהיתי איך כל בחורונת עם תיק של טורי בורץ'.
מה, וגם על העגילים שלי חושבים שהם עלו את הסכום הזה?
אללי.
איך ואן כליף נותנים לזה? וטורי בורץ', ופרדה, ולואי ויטון.
ואיך למען ה' לא קלטתי את זה עד עכשיו?
לא.אליאקספרס זה המקום היחיד שמוכרים מותגים מוסתרים?
עם הדובימה זה טואוס?
לא מכירה
אני הייתי קונה בטואוס,היי,
אני רוצה לקנות - בת 23 רווקה,
תכשיטים לחג ,
אשמח לשמוע מה הולך היום?
ואיפה כדאי לקנות?
טואוס , סרובסקי חנות ביפו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //