איזה מיני בר מומלץ? אני כבר מבולבלת....

• הוסף לסימניות
האם מכשיר תמי 4 יקר רק בקניית המכשיר, או שגם התפעול שלו אחר תום תקופת האחריות הינו יקר?
הבנתי שצריך להחליף סננים ספציפים של מייז כל חצי שנה בעלות של כ -250 ₪ ונורת uv אחת לשנה בתשלום נוסף האם זה נכון?
מישהו יוכל לתת אינדיקציה של עלות פר חודש אחר תקופת האחריות?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני 3 חודשים את הנוגה שהוא בעצם 'ריבר' בשם מכובס.
לא היה מים קרים לא בשבת ולא ביום חול.
עברנו הרבה ובשבוע שעבר אחרי דיונים ואיומים החליפו לי למכשיר שנקרא וואו היום: מיניפלט שיש לו לשבת רק מים קרים ולכל השבוע כמובן גם מים חמים

• הוסף לסימניות
האם מכשיר תמי 4 יקר רק בקניית המכשיר, או שגם התפעול שלו אחר תום תקופת האחריות הינו יקר?
הבנתי שצריך להחליף סננים ספציפים של מייז כל חצי שנה בעלות של כ -250 ₪ ונורת uv אחת לשנה בתשלום נוסף האם זה נכון?
מישהו יוכל לתת אינדיקציה של עלות פר חודש אחר תקופת האחריות?
יש כאן תמי 4 שיודעים לענות על זה, או שכולם בתקופת האחריות?

• הוסף לסימניות
מחפשת גם לקנות, אבל עכשיו הבלבול גבר, לא?
תמי 4 - לא מתאים לשבת.
נועם 1- אין שירות.
ריבר- לא מומלץ.
מה יהיה?
משיחה עם מייבים הוא טוען שאם יש לזה מצב שבת זה פחות מחזיק מעמד כי יש לזה הרבה תקלות ובפרט המים החמים ולכן היציע לי להתפשר על בלי מצב שבת..............

• הוסף לסימניות
קניתי לפני 3 חודשים את הנוגה שהוא בעצם 'ריבר' בשם מכובס.
לא היה מים קרים לא בשבת ולא ביום חול.
עברנו הרבה ובשבוע שעבר אחרי דיונים ואיומים החליפו לי למכשיר שנקרא וואו היום: מיניפלט שיש לו לשבת רק מים קרים ולכל השבוע כמובן גם מים חמים
מה המספר טלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
לא מבין מה יקר בתמי 4- 82 שח לחודש ונגמר הסיפור כולל הכל.
כמה עולה אצל אחרים? אני שילמתי לחברה אחרת שאינני רוצה להזכיר את שמה- 130 שח לחודש.

אין מה להתבלבל- אם רוצים מכשיר לא אמין ושירות גרוע, ומים לשבת (ועדיין יש ספק לגבי 'בורר') - קונים את כל החברות המשווקות בציבור החרדי.
אם רוצים מכשיר אמין ללא תקלות , ועם שירות מושלם, אבל המכשיר כבוי בשבת (מניחים את המיחם במקום שילד לא יכול להגיע)- מזמינים את שטראוס מים-תמי 4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה