איזה מצלימה לקנות ואיפה משיגים של קנון?

• הוסף לסימניות
היה לי מצלימה SX730 הזום קיבל מכה,
עלות התיקון (- בחברה)900 ש"ח כך שלא שווה לי לתקן
אשמח לשמוע איזה מצלימה מומלצת ואיפה אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
אל תתייאשי עם הזום!
גם לי זה קרה ב 730 ניסיתי לשחק וזה חזר להיות רגיל...
הלכתי לטכנאי והוא אמר לי שהמצלמה מעולה!
ואגב, בחיים לא הולכים לתקן אצל החברה יקריםםםם!!!
עדיף ללכת לטכנאי פרטי, אם זה רלוונטי יש טכנאי מעולה בביתר.

• הוסף לסימניות
כשהמצלימה במצב צילום, אחרי דקה המסך נכבה ומופיע כיתוב:
"זוהתה שגיאת מצלימה
ייכבה אוטומטית
הפעל מחדש את המצלימה"

וגם הזום לא נפתח עד הסוף ממש, ואז בתמונה רואים כמין וילון שחור בצד
לגבי הטכנאי- ביתר קצת רחוק לי,
אשמח להמלצה על משהו מהמרכז

• הוסף לסימניות
אני תיקנתי גם מצלמה עם שגיאה כזאת במעבדה באשדוד, לקחו פחות 300ש''ח ממחיר תיקון בחברה

• הוסף לסימניות
עכשיו , כותב לי כרטיס זיכרון נעול
איך אני משחררת את הנעילה בשביל לצלם?

• הוסף לסימניות
אשמח גם להמלצה עם מצלמה טובה
שתהיה טובה גם לוידאו
ונוחה וידידותית לשימוש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי קנון g7 mark iii הגירסה השלישית מצלמה פצצה יותר טובה מכל המצלמות וקניצי אותה ברפאךי

• הוסף לסימניות
G9 כבר לא במלאי של רוב החנויות ואיפה שכן המחיר זהה לG7 מארק 2 שזה דגם משודרג יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: צפונבון1 //
57 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה