דרוש מידע איזה משפט אמרו לך פעם ולא שכחת אותו עד היום?

ואם כבר, משפט ששמעתי כבדיחה אבל תפס אותי העומק הטמון בו (העוקץ בספוילר כי יש כאלו שממש לא יאהבו אותו...):
החיים הם כמו אופניים, בכל רגע יכול להגיע ערבי ולקחת אותם!
מי שלא אהב, שירים ת'יד.
מה רע?

"המשפט שאף פעם לא אמרו לי....
את תמיד יכולה להתקשר אליי/לבוא אלי. אני כאן בשבילך. אני אוהב/ת אותך. אם את צריכה משהו- תגידי.
אז הנה, בבקשה:
את תמיד יכולה להתקשר אליי/לבוא אלי. אני כאן בשבילך. אני אוהב/ת אותך. אם את צריכה משהו- תגידי לי.
ואגב, הקב"ה כן אמר לך.

זה כן אמיתי.
אחת הדרכים להסביר מה זה אוטיזם היא "מוח גברי מוקצן"
זה משהו מדעי.
נשים זה כנראה משהו פרווה לא גאון אך גם לא שיגעון (אין איינשטיין אשה, גירסא קצת שונה למשפט אין שכל אין דאגות)
ולא, לא משובניזם, זה משהו מדעי...

בואו תשמעו משפט אבי כל המשפטים:
"ממשפטים יפים לא צומחים (ענפים)
ממעשים קטנים גדלים".
(לפעמים נראה שאם אשמע את "משפט המחץ" אוווו זההה מה שיגרום לי "לזוז" ...
לא חביבי תפסיק להתפטות ולחפש מקורות הנעה חיצונים ותתחיל להזיז את עצמך חמוד, ותתחיל מהמעשה הכי קטן זה מה שיזיז אותך, מעשים לא דיבורים חמודי, אומר זאת קודם כל לעצמי)

נשים זה כנראה משהו פרווה לא גאון אך גם לא שיגעון (אין איינשטיין אשה, גירסא קצת שונה למשפט אין שכל אין דאגות)
ולא, לא משובניזם, זה משהו מדעי...
יש מארי קירי ....

בזכותך מצאתי שימוש הולם לסמיילי כועס בפרוג 🙏

נערך לאחרונה ב:
מה אתם כולכם כועסים
למה, לכתוב שלהסביר אוטיזם זה "מח גברי מוקצן" זה לא משפט פוגעני (בהרבה)
ושמה דוקא ראיתי תגובה של תודה ולא אף אחד כועס
או שמא בגלל רוחות הפרוגרס שחדרו למחננו זה מותר
חרדים לאיפה נגיע?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה