- הוסף לסימניות
- #1,481
והוא צדק?משפט שלא אשכח לעולם שנאמר על ידי המפקח בתלמוד תורה
"לעולם לא תצליח ולא תגיע לשום ישיבה, חבל על המאמץ"
והוא צדק?משפט שלא אשכח לעולם שנאמר על ידי המפקח בתלמוד תורה
"לעולם לא תצליח ולא תגיע לשום ישיבה, חבל על המאמץ"
מי שלא אהב, שירים ת'יד.ואם כבר, משפט ששמעתי כבדיחה אבל תפס אותי העומק הטמון בו (העוקץ בספוילר כי יש כאלו שממש לא יאהבו אותו...):
החיים הם כמו אופניים, בכל רגע יכול להגיע ערבי ולקחת אותם!
אז הנה, בבקשה:"המשפט שאף פעם לא אמרו לי....
את תמיד יכולה להתקשר אליי/לבוא אלי. אני כאן בשבילך. אני אוהב/ת אותך. אם את צריכה משהו- תגידי.
ואגב, הקב"ה כן אמר לך.את תמיד יכולה להתקשר אליי/לבוא אלי. אני כאן בשבילך. אני אוהב/ת אותך. אם את צריכה משהו- תגידי לי.
נראה לי שזה קצת שונה: למה לא כיבו את הבויילר?????למה הבויילר דולק????
לא לס"ת, - לתפיליןגם זבל זה שימושי כגון: צרכים של פרות - לעיבוד האדמה
זבל - לזיבול האדמה
צרכים של כלב - לעיבוד עורות לספר תורה@
חחחחחחאז הנה, בבקשה:
ואגב, הקב"ה כן אמר לך.
ואני שמעתיכשאומרים מי שאוכל לבד מת לבד,
התשובה הכי טובה לזה:
ומי שאוכל עם כולם מת מרעב...
| אין סוס בלי פוני כמו שאין יפה כמוני |
| האוייב הכי גדול של הסביבון זה הרווח בין המרצפות |
| לעולם אל תוותר על החלומות שלך פשוט תמשיך לישון... |
נשים זה כנראה משהו פרווה לא גאון אך גם לא שיגעון (אין איינשטיין אשה, גירסא קצת שונה למשפט אין שכל אין דאגות)זה כן אמיתי.
אחת הדרכים להסביר מה זה אוטיזם היא "מוח גברי מוקצן"
זה משהו מדעי.
יש מארי קירי ....נשים זה כנראה משהו פרווה לא גאון אך גם לא שיגעון (אין איינשטיין אשה, גירסא קצת שונה למשפט אין שכל אין דאגות)
ולא, לא משובניזם, זה משהו מדעי...
נו הבנתם ???!!!יש מארי קירי ....
בזכותך מצאתי שימוש הולם לסמיילי כועס בפרוג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //