דרוש מידע איזה מתנה זולה אפשר לקנות לאירוסין של חברה טובה? אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
הגדרה של זול בעינייך?

רעיונות-
בלנדר מוט
סט פלייסמנטים וחבקים
מולטיקייק / טוסטר עם פלטות מתחלפות
נטלה יפה

הכי חשוב, פתק החלפה!

• הוסף לסימניות
כל העולם נותן טוסטר, אני התחתנתי עם 5 טוסטרים.... מצנם פחות נותנים וגם מנורת שבת.
ובגלל ש2 אחיות שלי קיבלו כל אחת 5 טוסטרים, בכוונה לא קניתי.
ולא קיבלתי אפילו לא אחד.

אז לקחתי אחד מהטוסטרים שלהן..

• הוסף לסימניות
שעון
כלים מעוצבים לתה\קפה\סוכר
ברכת הבית מעוצב לכניסה לבית

• הוסף לסימניות
בלנדר
עציץ
קישוט
מפה (גם זה מקבלים הרבה)
כיסוי לחלות (כנ"ל)
סט מלחיה ופלפל
סט ספלים
מזוודה
גאג'טים לאפיה

• הוסף לסימניות
קומקום איכותי
מכשיר וופל בלגי

• הוסף לסימניות
קיבלתי מצנם ובחיאת אני לא מבינה מה עושים איתו
והים לא נותנים בקושי מתנות אז לא נראה לי שיהיו הרבה כפילויות
לי חברה קנתה מראה עגולה יפה, מאד נהניתי

• הוסף לסימניות
אם את קונה מכשיר או כל מתנה אחרת בחנות שיש לה סניפים באזור שלה מאמינה שאפשר להחליף -שווה לך לבדוק תענין...
אהה כן? אם אני קונה לה פה בצפת באיזה חנות שנמצאת גם בעיר שלה אז יש לה אופציה להחליף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה