- הוסף לסימניות
איזה מתנה זולה אפשר לקנות לאירוסין של חברה טובה? אשמח לשמוע.
תודה רבה.
תודה רבה.
תקני מכשיר טוסט-זה יותר שימושיתודה רבה!
חשבתי על מכשיר מצנם ללחם, מה אומרים?
כל העולם נותן טוסטר, אני התחתנתי עם 5 טוסטרים.... מצנם פחות נותנים וגם מנורת שבת.תקני מכשיר טוסט-זה יותר שימושי
מנורת שבת
ובגלל ש2 אחיות שלי קיבלו כל אחת 5 טוסטרים, בכוונה לא קניתי.כל העולם נותן טוסטר, אני התחתנתי עם 5 טוסטרים.... מצנם פחות נותנים וגם מנורת שבת.
היא לא גרה בעיר שלישעון קיר (עם פתק החלפה)
אם את קונה מכשיר או כל מתנה אחרת בחנות שיש לה סניפים באזור שלה מאמינה שאפשר להחליף -שווה לך לבדוק תענין...היא לא גרה בעיר שלי
אז זה יהיה מסובך פתק החלפה.
אבל תודה רבה על העזרה.
אהה כן? אם אני קונה לה פה בצפת באיזה חנות שנמצאת גם בעיר שלה אז יש לה אופציה להחליף?אם את קונה מכשיר או כל מתנה אחרת בחנות שיש לה סניפים באזור שלה מאמינה שאפשר להחליף -שווה לך לבדוק תענין...
אמור להיות שכן תשאלי בחנותאהה כן? אם אני קונה לה פה בצפת באיזה חנות שנמצאת גם בעיר שלה אז יש לה אופציה להחליף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים