מידע שימושי איזה מתנה לקנות לחתן...???

• הוסף לסימניות
עיזבי אותך מרעיונות..
תכיני לו קוגל תפו"א.. עם עוד כמה שוקולדים כשרים לפסח. הוא יהיה בעננים..
:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;743507:
עיזבי אותך מרעיונות..
תכיני לו קוגל תפו"א.. עם עוד כמה שוקולדים כשרים לפסח. הוא יהיה בעננים..
:):):)

מה שנכון נכון... כי עם כל מתנה הבאתי גם שוקולד כזה או אחר...
בסוף הוא ישמין... לא כדאי, גם ככה אחרי פסח (ואני מדברת על אלה שלא עובדים קשה לארח את כל השבט...) כולם נראים כמו קוגעל תפוחי אדמה במקרה הטוב...:p

ובכל זאת חוץ מהקוגעל מה עוד?:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
אולי מגילת שיר השירים(קוראים בפסח וזה ממש אקטואלי)
אם יש לך מזומנים תקני ממש מקלף.

• הוסף לסימניות
סתם מתנה קטנה וחמודה פנס שנתפס על ספר ללמוד בלילה או בנסיעות. עט מהודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י piku;743545:
אולי מגילת שיר השירים(קוראים בפסח וזה ממש אקטואלי)
אם יש לך מזומנים תקני ממש מקלף.

רעיון ממש יפה!
השאלה היא אם צריך את זה? זה שימושי?

אני חושבת שמצאתי פתרון!
אני אקנה לו סטנדר ואני ארשום "אין לך בן חורין אלא מי שעוסק בתורה..."
לגבי שבועות נשבור כבר את הראש כשנגיע לזה...
אבל אולי יהיה יפה להוסיף את השיר השירים?
אגב, כמה עולה סטנדר בערך?
יש למישהו מושג?
תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;743550:
רעיון ממש יפה!
השאלה היא אם צריך את זה? זה שימושי?
זה ממש לא שימושי, אלא אם כן הוא מתכנן לפתוח בית כנסת, בדרך כלל אין את זה בכלל לאנשים פרטיים.
אם הוא חתן מתמיד, היה הכי מומלץ הגמרות החדשות של עוז והדר, במהדורה הקומפקטית שנכנסת לכיס. וזה עולה כמדומני באזור ה300- 400 ש"ח.
במחשבה שניה, אולי הוא קורא את האשכול הזה, וזה כבר לא יהיה כל כך הפתעה בשבילו :):):)

• הוסף לסימניות
[
במחשבה שניה, אולי הוא קורא את האשכול הזה, וזה כבר לא יהיה כל כך הפתעה בשבילו :):):)[/QUOTE

ממש ממש לא!
אני נמצאת באתר הזה במחשב מסונן ומהעבודה (לבית שלי זה לא יכנס בשום מחיר!),
אם הוא היה טיפוס שיושב וגולש באינטרנט תסמכי עלי שהוא לא היה החתן שלי!
ב"ה זכיתי לבחור יר"ש שיושב ולומד בישיבה מעולה, ולא לפרחח פוחח שכל היום גולש שלא לצורך לכל מיני אתרים (ולא משנה שזה אתר חרדי, ביטול תורה וודאי שיש פה, כי זה וודאי לא לצורך פרנסה וכדו')
מתנצלת אם פגעתי במישהו,
אבל זו דעתי בכל אופן...
לגבי העניין שזה מהעבודה - שלא תחשבי שזה על חשבון הזמן של הבוס כי משלמים לפי עבודה ולא לפי שעות.

• הוסף לסימניות
לכי תדעי עם הבחורים של היום....:D:D:D

• הוסף לסימניות
לשבועות תקני לו ש"ס.. טור, או רמב"ם.. אפשר גם תנ"ך וכו וכו' (אה וכמובן עוגת גבינה עם פשטידת פטריות חלבית..)
גם אני קניתי סטנדר (נדמה לי לסוכות.. וכתבתי משהו על זה השולחן אשר לפני ה'.. .. נו מאיפה אני אזכור עבר מלא זמן)
מחיר של סטנדר בסביבות ה200 ש"ח..
רק שצריך לתכנן מראש איך תסחבי אותו.
(אני לקחתי איתי את אחי.. הם דחפו את זה בתא מטען של 402..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;743579:
לשבועות תקני לו ש"ס.. טור, או רמב"ם.. אפשר גם תנ"ך וכו וכו' (אה וכמובן עוגת גבינה עם פשטידת פטריות חלבית..)
גם אני קניתי סטנדר (נדמה לי לסוכות.. וכתבתי משהו על זה השולחן אשר לפני ה'.. .. נו מאיפה אני אזכור עבר מלא זמן)
מחיר של סטנדר בסביבות ה200 ש"ח..
רק שצריך לתכנן מראש איך תסחבי אותו.
(אני לקחתי איתי את אחי.. הם דחפו את זה בתא מטען של 402..)

הוא קיבל גם ש"ס גם טור וגם עוד המון ספרים, וזו בדיוק הבעיה...
בכל אופן תודה על הרעיונות...
בכל מקרה שבועות יוצא ממש ממש לפני החתונה אז אולי נשלח לו באמת איזה עוגה וחסל...;)

• הוסף לסימניות
מעולה.
העיקר בנין עדי עד.
דורות ישרים ומבורכים.
שפע ברכה והצלחה.
שמחה כל הימים
אושר ועושר עד בלי די..

מחכים לאשכול "מה קונים לפגישה אחרונה.. " ;);)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם

:pתודה לכו-ו-ו-לם!

אגב, בפגישה האחרונה כולם מסודרים עם הטלית והנרתיק... ברוך המקום שנתן תורה לעמו ישראל...:p
בקרוב בשמחות אצל כולכם...

• הוסף לסימניות
את הכלה או המחותנת???

• הוסף לסימניות
שלוש ניחושים...
1. הכלה
2.השויגער
3.בעל האולם

רמז:
מי מבין השלושה יכול להיות כזה מין בנאדם ששבועיים לפני פסח חושב מה לקנות לחתן?
הפרס לזוכה:
הזמנה לחתונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;743629:
שלוש ניחושים...
1. הכלה
2.השויגער
3.בעל האולם

רמז:
מי מבין השלושה יכול להיות כזה מין בנאדם ששבועיים לפני פסח חושב מה לקנות לחתן?
הפרס לזוכה:
הזמנה לחתונה!

צריך רק לקרוא את כל האשכול ומגלים!! כלה יקרה מיהרת מדי עם הפרס!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;743568:
[
[/QUOTE

ממש ממש לא!
אני נמצאת באתר הזה במחשב מסונן ומהעבודה (לבית שלי זה לא יכנס בשום מחיר!),
אם הוא היה טיפוס שיושב וגולש באינטרנט תסמכי עלי שהוא לא היה החתן שלי!
ב"ה זכיתי לבחור יר"ש שיושב ולומד בישיבה מעולה, ולא לפרחח פוחח שכל היום גולש שלא לצורך לכל מיני אתרים (ולא משנה שזה אתר חרדי, ביטול תורה וודאי שיש פה, כי זה וודאי לא לצורך פרנסה וכדו')
מתנצלת אם פגעתי במישהו,
אבל זו דעתי בכל אופן...
לגבי העניין שזה מהעבודה - שלא תחשבי שזה על חשבון הזמן של הבוס כי משלמים לפי עבודה ולא לפי שעות.

לגבי המשפט "ביטול תורה וודאי יש פה, כי זה וודאי לא לצורך פרנסה", הרשי לי נא להגיב.
יש פער גדול מאד, פער אדיר, בין התמונה שיש לבחורות בראש איך צריך להראות בחור בן תורה, לבין המציאות שבשטח.
רוב הבחורות חושבות שכדי להיות בחור טוב ומתמיד המינימום הוא ללמוד את כל שלושת הסדרים שבישיבה, בלי לבזבז את הזמן.
רוב הבחורים רואים בהתמדה כזו דרגה שכמעט לא שייך להגיע אליה...
כמעט כל בחור נורמלי עושה בישיבה עוד כמה דברים חוץ מללמוד. יש הווי חברתי, יש כאלו שיוצאים לעשן, יש כאלו שמטיילים קצת בערב (אם הם מאד מתמידים, זה רק בערב ;)), יש כאלו שמוצאים כל מיני עיסוקים מועילים לאנושות כגון תיקוני חשמל ונגרות בפנימיה, ועוד ועוד.
(שימי לב שכתבתי רק עיסוקים של בחורים צדיקים. אף מילה על רדיו וכו'... וגם דברים כאלו יש בישיבות. אבל אמרת שהחתן שלך מאד מאד צדיק, אז אני מאמינה לך :))
מה שקורה בהמון מקרים, שמתחתנים בחור טוב ובחורה טובה, כמעט תמיד הבחורה בסוף מתאכזבת מאיך וכמה שהוא לומד... ואני אומרת לך את זה בבטחון מלא, כי הייתי כבר אוזן קשבת להמון נשים צעירות במצב הזה.
חבל. חבל על כאב הלב ועל האכזבה המיותרת. אם היה לבנות תמונה יותר מציאותית בראש, כל כך הרבה צער היה נחסך.
ברוב המקרים, נשים נושאות את הכאב הזה עמוק בליבן. הן בוודאי לא תספרנה את זה להוריהן, לא לבעל עצמו (נקווה, בכל אופן), ובוודאי לא לחברה. גם חברות נשואות לא תמהרנה לחלוק איתך את התובנות האלו, כי הן לא תרצינה שתבקרי את הבעל הפרטי שלהן.
שמעתי את זה כבר מכל כך הרבה נשים, בשיחה אישית מלב אל לב, כך שאני חשה צורך לומר לך את זה מראש. אולי תצאנה מהודעה זו כמה נשים יותר מחוזקות, והיה זה שכרי.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אני ממש לא בפנטזיות אבל יש הבדל תהומי בין לעשן לטייל ולקרוא עיתונים לבין לגלוש באינטרנט,
חוצמזה שבחורה נורמלית שלא רוצה להלחיץ את החתן שלה או גרוע מזה, מומלץ לה לא להיות המשגיח הרוחני שלו בשום צורה ודרך. ובכלל זה - לעשות לו פרצוף אם הוא חוזר מהכוילל ופותח את העיתון, אבל בהחלט היא יכולה להראות לו בדרך כלשהי את השמחה שלה בזמן שהוא לומד, ואת הנחת שהיא מפיקה מזה ( מספיק בהחלט ספל תה או חיוך).
מה שאני מנסה לומר שאני בהחלט יודעת מה הסטנדרט, ומה "כולם" עושים.
אבל בסטנדרט שלי לא נכלל בחור ישיבה שגולש לאינטרנט.
מקווה שהבהרתי את עצמי....

ואגב לגבי הזוכה המאושרת בהזמנה לחתונה אם הבטחתי אז חייבים לקיים, אז את יכולה לבוא למשמחים:D...
כל מטרת החידה הייתה להבהיר למי שלא היה לה ברור קודם שאני הכלה ולא המאפרת או הצלמת.;)

בשורות טובות ישועות ונחמות....:p

• הוסף לסימניות
פתרון לחידה מס' 2

נכתב ע"י bbr;743705:
טוב אז אני לא שאלתי סתם....
מקריאה באשכול כאן היה ברור לי שאת הכלה, עד שהגעתי לאשכול אחר
ושם הבנתי מהקריאה שאת כביכול נשואה, ומכאן נבעה שאלתי

והנה ההודעה תקראו ותשפטו אם מובן שהיא נשואה או כלה

ובכן- הנה הפתרון לחידה מספר 2:
יש לי אחות חמודה שנשואה כבר 6 שנים שמידי פעם גולשת על שמי כמו במקרה הזה...:D
מקורי, לא?
מקווה שסידרתי לך כמה דברים;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה