דרוש מידע איזה עגלה כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
אני צריכה עגלה קלה-יש הרבה מדרגות
חזקה ויפה

• הוסף לסימניות
חזקה וקלה - יויו, דונה, וקצת יותר כבדה בוגבו בי
יפה - זה כבר עניין של טעם

• הוסף לסימניות
רק מעירה , מרגישה שהגיע הזמן להגיד את זה
יו יו בעיני, חוץ מהקלות שלה אה, והיופי, אין לה מעלות
אמבטיה קטנה
גגון קטן ולא מכסה
סל קטן עם מקלות תקועים באמצע ,
אין שכיבה מלאה בטיולון
מנגנון שינוי מצבים בטיולון מעצבן ודורש 2 ידיים
אין מנח ישיבה נח (אולי ילדים ממש גדולים, אבל אפילו הבן שלי 9 ח' - לא נראה שנח לו)
אין אפשרות ישיבה בטיולון עם הפנים לאמא
מתחרטת על היום שקניתי אותה, משתמשת כמעט כל הזמן בטיולון הקודם המוזנח והנח.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שגם מותר להגיד שהיויו לא יציבה בעליל, ואפילו הייתי יכולה להגיד קצת מסוכנת בשביל להשכיב בה תינוקות קטנים...
זו דעתי.
ודונה - בעיני הילד קצת מסכן, אין מרחב מחיה, כל היום קשור בלי יכולת לזוז ימינה או שמאלה.. (לא רחמים? :unsure:)
אני מדברת על הדונה שגם נשכבת, השניה בכלל גרועה לגב של הילד.
ובכלל, אם את מחפשת בריאות לילד, הכי טוב זה לשים אותו בעגלת אמבטיה על הבטן כדי שיראה את העולם, זה מאד מחזק את השרירים!! ובמיוחד כשיוצאים איתו לרחוב...

• הוסף לסימניות
רק מעירה , מרגישה שהגיע הזמן להגיד את זה
יו יו בעיני, חוץ מהקלות שלה אה, והיופי, אין לה מעלות
אמבטיה קטנה
גגון קטן ולא מכסה
סל קטן עם מקלות תקועים באמצע ,
אין שכיבה מלאה בטיולון
מנגנון שינוי מצבים בטיולון מעצבן ודורש 2 ידיים
אין מנח ישיבה נח (אולי ילדים ממש גדולים, אבל אפילו הבן שלי 9 ח' - לא נראה שנח לו)
אין אפשרות ישיבה בטיולון עם הפנים לאמא
מתחרטת על היום שקניתי אותה, משתמשת כמעט כל הזמן בטיולון הקודם המוזנח והנח.
אני מסכימה איתך בכל ה'מעלות' של היויו שציינת,
ועדיין כשעברתי לקומה רביעית ללא מעלית (לפני 7 שנים),
נאלצתי לזנוח את הבייבי ג'וג'ר - שאני ממש אוהבת אותה!
ורכשתי יויו - שהיא נוסעת טוב ביחס לטיולונים ואפשר להעלות אותה במדרגות בקלות יחסית, ועוברת בקלות באוטובוסים.
מה שכן, היום הייתי רוכשת את בוגבו בטרפליי, שהוא גם טיולון קל, וללא החסרונות של היויו.

• הוסף לסימניות
היויו מוצלחת מאוד לילדים מעל גיל שנה
לפני כן בפירוש לא
היא שאלה על קלה וחזקה - וזה היא כן

• הוסף לסימניות
אחותי גרה בקומה גבוהה וקנתה יויו עם אמבטיה
היא מרוצה. אני לא התחברתי

שאלה, מה הייתם ממליצים להחזיק בנוסף לדונה (יש רכב)
כרגע יש לי בוגבו בי שנהנתי ממנה מאוד אבל כבר לא פרקטית אני מתעצלת לרדת איתה.
קומה 3 בלי מעלית ואז לקפל לרכב למצוא מקום.
צריכה טיולון לילד בן שנה ואופציה לאמבטיה לילד הבא בעז''ה עם שימוש מועט( לרוב נוסעים ברכב טיפת חלב לוקחת דונה)

• הוסף לסימניות
אני צריכה עגלה קלה-יש הרבה מדרגות
חזקה ויפה
אני חיפשתי עגלה נוחה וקלה בלבד, יופי ועוד היו אצלי במקום שני.
עברתי בחנויות והרמתי כל עגלה וגיליתי שבייבי בוס יותר קלה גם מהטיולון של יויו, והיא מאד יציבה עם גלגלים גדולים ואיכותיים.
השתמשתי איתה ברחובות הרובע היהודי שזה מקום הכי לא נח ועם מדרגות בכל רחוב ופינה (בנוסף למדרגות לבית ובתוכו), היא ממש נוחה, יציבה וקלה וגם לבייבי היה ממש נח בה גם בטיולון וגם באמבטיה.
בהמשך עברתי דירה ואז הייתה לי התנסות מרובה בתחבורה ציבורית בינעירונית וגם שם היה ממש נח לקפל ולהתנייד איתה (אין מה לומר שתאי מטען ציבוריים שוחקים עגלות, אבל בסך הכל אין הבדל בין החברות).
מידי פעם הורדתי את כל הבדים וכיבסתי במכונה והעגלה הייתה יוצאת חדשה, ציינתי כבר שלי פחות היה דחוף הנראות אבל בסך הכל היא יפה והרבה החמיאו לי עליה.
היו לי כמה תיקונים ופשוט הלכתי לחנות שבה קניתי- 'רהיטי אור' והם תיקנו לי בלי בעיות, יש לה 5 שנות אחריות.
לילד הבא אני פשוט אקנה בדי החלפה ב250-300 ויש לי עגלה חדשה.

אה ושכחתי לכתוב שהיא מאד זולה ביחס לאחרות- 2500 לאמבטיה+טיולון ואחריות ל5 שנים.

• הוסף לסימניות
מה עם ספורטליין יש המלצה על הדגמים שלהם? שמתאימים למדרגות ?
מישהי מניסיון?

• הוסף לסימניות
מה עם ספורטליין יש המלצה על הדגמים שלהם? שמתאימים למדרגות ?
מישהי מניסיון?
ספורטליין דגם אולטרה xL מצוין. ממולץ על פי דברי המוכר שמכירה אישי
הוא שלל דגם סיאלו, אמר שהרבה חוזרים עם תלונות שלא החזיק מעמד
ועל אולטרה בינתיים לא חזרו על שנהרס במדרגות
( רצינו דגם שיחזיק מעמד מדרגות כל יום ,לפחות 2 קומות)
לי יש את העגלה דגם אולטרה חודשיים אז רק הסתמכתי על המוכר
ואם תגידו כי אולטרה יותר יקרה, אז לא, הדגם שרצינו לפני היה יותר יקר ופחות יפה...,והאולטרה יותר יפה

• הוסף לסימניות
ספורטליין דגם אולטרה xL מצוין. ממולץ על פי דברי המוכר שמכירה אישי
הוא שלל דגם סיאלו, אמר שהרבה חוזרים עם תלונות שלא החזיק מעמד
ועל אולטרה בינתיים לא חזרו על שנהרס במדרגות
( רצינו דגם שיחזיק מעמד מדרגות כל יום ,לפחות 2 קומות)
לי יש את העגלה דגם אולטרה חודשיים אז רק הסתמכתי על המוכר
ואם תגידו כי אולטרה יותר יקרה, אז לא, הדגם שרצינו לפני היה יותר יקר ופחות יפה...,והאולטרה יותר יפה
תודה רבה
בידיוק מתלבאת בין 2 הדגמים הנ"ל
איך היא מבחינת קלילות?

• הוסף לסימניות
אני צריכה עגלה + אמבטיה-מגיל 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת