- הוסף לסימניות
גם מצטרפת להמלצה - יויו קלה, נוחה, מתקפלת בקלות וזריזה, לא לשכיבהשל 180 מעלות אבל לא קריטי אחרי החודשים הראשוניםמצטרפת להמלצה על יויו,
יפה
נוחה
קלה
חזקה
גם מצטרפת להמלצה - יויו קלה, נוחה, מתקפלת בקלות וזריזה, לא לשכיבהשל 180 מעלות אבל לא קריטי אחרי החודשים הראשוניםמצטרפת להמלצה על יויו,
יפה
נוחה
קלה
חזקה
אני רכשתי את דגם FOLD של ספורטליין, מרוצה ממש.מה עם ספורטליין יש המלצה על הדגמים שלהם? שמתאימים למדרגות ?
מישהי מניסיון?
הקפצהחשוב לי לדעת מה אומרים על הטיולון שנמכר השבוע במשנת יוסף?
איפה הכי זול לקנות יויו שחורה?
והאם יש המלצות על סייבקס אורפאו?
(טיולון)
יש לי דרגונפליילדעתי היויו לא מומלצת בכלל,
א. האמבטיה שלה פיצית,
ב. היא כ"כ קלה ולא יציבה שכל נגיעה בה מתהפכת,
אני הייתי הולכת או על עגלת אמבטיה כמו סייבקס מיוס- אני גרה בקומה 4 בלי מעלית וזה סביר ממש,
אני אוהבת את זה כי לתינוק מאד נח לישון שם,
או טיולות יציב יותר שנשכב 180 מעלות- כמו סייבקס ביזי / אורפאו- אני בבכור שלי לא יכולתי להשקיע על עגלת אמבטיה אז קניתי טיולון ושק שינה, הייתי מאד מרוצה
לדעתי הביזי יותר יפה מהאורפאו,יש לי דרגונפליי
אני רוצה גם טיולון
ראיתי את האורפאו במציאות וממש לא אהבתי...
היויו בתור טיולון בלבד לא מומלצת?
טוב לא יודעת מה כתבתם פה על יויו.יויו קלה מאוד ונוחה
היא לא כבדה מאוד?אני רכשתי את דגם FOLD של ספורטליין, מרוצה ממש.
קלה, מתקפלת ביד אחת,
יש הרבה מקום גם בעגלה וגם באמבטיה, ועדיין קומפקטית.
ממש מומלץ.
לא. בהרגשה ודאי שלא וגם בשביל עגלה שמחזיקה אמבטיה היא מהקלות.היא לא כבדה מאוד?
מצטרפת להמלצה!!אני רכשתי את דגם FOLD של ספורטליין, מרוצה ממש.
קלה, מתקפלת ביד אחת,
יש הרבה מקום גם בעגלה וגם באמבטיה, ועדיין קומפקטית.
ממש מומלץ.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים