יאמיייגלידת סורבה קנויה בטעם תות לימון
מה שתמוה לי, מדוע כתבת דווקא את הטעם הזה?גלידת סורבה קנויה בטעם תות לימון
איזה?גלידות!!!
קנויות, מוכנות, לא משנה מה, מניסיון...איזה?
זו בדיוק השאלה..
אבל נראה לי קצת מוזר להביא גלידה לאירוח.גלידות!!!
כי זה מה שהילדים שלי אוהביםמה שתמוה לי, מדוע כתבת דווקא את הטעם הזה?
יש הבדל בין פנטזיה לבין סורבה תות-לימון, לא?כי זה מה שהילדים שלי אוהבים
וגם אם אני שואלת אותם לפני יומולדת מה הם מעדיפים עוגת יומולדת מושקעת(וטעימה מבטיחה כל המבוגרים אוהבים) או גלידת פנטזיה קנויה הם יעדיפו את הגלידה וחוסכים לי עבודה....
נראה לי זה תלוי באופי ובסגנון של המשפחה...אבל נראה לי קצת מוזר להביא גלידה לאירוח.
אא"כ מגישים אותה בצורה מעניינת.
כנראהיש הבדל בין פנטזיה לבין סורבה תות-לימון, לא?
שכן....כנראה
רעיון מוצלח ממש - להגיש גלידת וניל פשוטה ולזלף מעל רטבים, כמו שוקולד, סילאן, (ואפילו טחינה..)אבל נראה לי קצת מוזר להביא גלידה לאירוח.
חמצמצהמה שתמוה לי, מדוע כתבת דווקא את הטעם הזה?
רוטב פרות- כמו תות או מנגו וכדו'רעיון מוצלח ממש - להגיש גלידת וניל פשוטה ולזלף מעל רטבים, כמו שוקולד, סילאן, (ואפילו טחינה..)
ולפזר תוספות כיד הדמיון הטובה
אני רק הייתי מורידה את הטחינה וזהו!חמצמצה
רוטב פרות- כמו תות או מנגו וכדו'
אצלנו זה מאוד רצוי!חמצמצה
אצלינו זו המנה המועדפת.אבל נראה לי קצת מוזר להביא גלידה לאירוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ALESIS, cherry c, Michalir ועוד 10 משתמשים13 //