אם תגלוש עם VPN חיצוני, זה כמו שתגלוש על ידי שליטה מרחוק במחשב עם אינטרנט פרוץ.פיספוסים בנטפרי?
תודה ששאלתם! ובכן:
קיים!!!
אני בנטפרי
קרה לי שפתחתי לינק מתוך תוכנה כלשהי
(אני מסתייג - בינתיים רק של חברות גדולות, עם שירותי VPN)
ו... הופ. תמונות מלאות של פרצופים חייכניים עם המוצר...
ומדובר על דפים שחסומים בנטפרי!!!!
ו...
זה קרה לי ממש עכשיו
נפתח לי אתר שפשוט הפיל לי את נטפרי...
(תשאלו אם לא הבנתם...)
ואם תשאלו מי אמר שהוא זה שהפיל
הוכחה: הדף חסום והוא ממשיך להיפתח ע"י הקישור מההיסטוריה
עניתי:אם תגלוש עם VPN חיצוני, זה כמו שתגלוש על ידי שליטה מרחוק במחשב עם אינטרנט פרוץ.
מי גלש עם VPN?לא נגעתי בהגדרות הרשת (בשביל זה תיארתי את כל השלבים במדוייק)
מה שכתבתי VPN הכוונה היתה להציע הסבר איך האתר מצליח על הסינון, זהו.
הוא מנותק עי' תמונה 3.בצילומים ששלחת רואים שיש לך VPN
זה בעצם עוד חיבור אינטרנט שהוא לא מסונן
לא מבין מה אתה מתפלא
לא הבנתי
מה שכתבת שאין סינון זה כשהVPN היה מנותק?
מה יש לך?עכשיו - נכון לרגע לכידת התמונותאז למה העלית אותם אם הם לא רלוונטיים לענין?
איזה קובץ? מהדרייב שלי ????אם 'קובץ שהתפרסם לציבור' בדרייב פתוח אצלך
סליחה לא הבנתי מקודם (בפרטי) שאתה מדבר על זהכן, אם אתה נכנס שוב דרך הלינק שפרסמת.
איך זה יכול להיות???זה לא שזה פתוח מבחינת הסינון אלא זיכרון מטמון במחשב שלך
@שלמה וייס בבקשה לתת הסבר, כי לי בחיים VPN לא עבד בנטפרי רק באתרוג...אם תגלוש עם VPN חיצוני, זה כמו שתגלוש על ידי שליטה מרחוק במחשב עם אינטרנט פרוץ.
התכוונתי נפתח מסונןגם הקישור ההוא עכשיו לא נפתח לי
למי שפותחים אפשרות VPN (לעבודה מרחוק וכו'), הגלישה שלו תהיה לפי הVPN.@שלמה וייס בבקשה לתת הסבר, כי לי בחיים VPN לא עבד בנטפרי רק באתרוג...
ואם אני טועה וזה כן עובד זה נשמע בעייתי משהו, לא?
היוצא מדברייך: בבית שלי יש חסימה אשר שמה אבא ואמא = חסימה מעולה.
רימון = חסימה שאפשר להוריד דרגות, ואף להסיר לגמרי.
אני בטוח שכל מי שקרא את ההודעה שלך, לא יתקרב בחיים לחסימה ששמה רימון.
תודה רבה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים