נכתב ע"י גרף הול;971079:הנייד חסום לשינויי חומרה?![]()
נכתב ע"י a26955;971080:אכן.
אבל הנייד לעומת הנייח מגיע בדרך כלל מובנה מהחברה, לא?
ואני לא מאמין שיש להם ענין למכור מוצרים מפושלים, בנייח הם נשארו פשוט 'תקועים' עם משלוח קודם של לוחות וכרטיסים וכו'.
נכתב ע"י גרף הול;971083:לא הייתי מתחיל עם מישהו שיש עליו חשד, אפילו זעיר...
ksp זה אייבורי.נכתב ע"י sh12;971140:דווקא לי היה מחשב ביתי הכי פשוט, שקניתי באייבורי.
החזיק 5 שנים מעולה. [לשימוש אופיס, אינטרנט וקצת גרפיקה]
נהנתי מאד משרות התיקונים,
על כל תקלה הבאתי את המכשיר למעבדה ותוך שעתיים עד יממה חזר אלי מתוקן. אם היה צורך החליפו לי חומרה ללא בעיה [דיסק קשיח, כרטיס מסך, כרטיס קול וכל מיני..] וכמובן ללא כל עלות של הבאת טכנאי הביתה שעולה לפי שעת עבודה...
ובאותו עניין,
מישהו מכיר את רשת חנויות KSP?
בירושלים - יש להם חנות בהר חוצבים. יש להם 32 סניפים בארץ
המחירים שלהם זהים לשל אייבורי.
איך השרות? איך החומרים? איך המחשבים? כל מידע יעזור.
תודה.
נכתב ע"י GRN;971148:ksp זה אייבורי.
נכתב ע"י רמה פלוס;971152:???
סניפי אייבורי ו-ksp שונים לגמרי במיקום ובשעות הפעילות, לא?!
נכתב ע"י sh12;971259:לפי מה ששמעתי, הסיפורים האלו היו בעבר.
האם מישהו שמע סיפורים על השנים האחרונות ולא מלפני 10 שנים?
נכתב ע"י bris;973521:הרוב לא רמאים, רק צריך לקחת בחשבון כמה שיקולים
3. שירות. אי אפשר להכנס לכל הפרטים אבל רק לדוגמא.
לצערי, בזמן האחרון אחוז התקלות בדיסקים קשיחים מאוד גבוהה, בחברה כמו KSP או אייבורי , במקרה הטוב אחרי כמה ימים במעבדה , במקרה והדיסק מגמגם , לא מת לגמרי , הם יעלו על הבעיה ויגידו לך שאין בעיה להחליף את הדיסק .
אם אתה מספיק חכם אתה מבין שאתה צריך לסוע לשם שוב לקחת את המחשב , ללכת לטכנאי פרטי שינסה להוציא מה שאפשר מהדיסק (בדכ אפשר להוציא די בקלות 95 אחוז מהחומר כשהדיסק עוד עובד רק מגמגם ) לחזור לחברה להשאיר שוב את המחשב , לקחת אותו אחרי שהם החליםו את הדיסק לחזור לטכנאי שיעשה לך התקנה מחדש ויחזיר לך את החומר.... סהכ בזבוז של לפחות 3-4 ימי עבודה .
טכנאי נורמלי , יעשה לך את הכל אצלו בלי כל הריצות והעלויות הנוספות , מעשים שבכל יום.
כל כך הרבה בעיות ב 5 שנים, זה עצמו מראה שהסחורה לא טובה.נכתב ע"י sh12;971140:דווקא לי היה מחשב ביתי הכי פשוט, שקניתי באייבורי.
החזיק 5 שנים מעולה. [לשימוש אופיס, אינטרנט וקצת גרפיקה]
נהנתי מאד משרות התיקונים,
על כל תקלה הבאתי את המכשיר למעבדה ותוך שעתיים עד יממה חזר אלי מתוקן. אם היה צורך החליפו לי חומרה ללא בעיה [1דיסק קשיח, 2כרטיס מסך, 3כרטיס קול 4-5וכל מיני..] וכמובן ללא כל עלות של הבאת טכנאי הביתה שעולה לפי שעת עבודה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים