אייבורי מחשבים.

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים עליהם?
אפשר לקנות שם מחשב נייד?
מחשבים נייחים הבנתי שהם מכניסים חומרים בלויים וכדומה.

• הוסף לסימניות
הנייד חסום לשינויי חומרה? :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;971079:
הנייד חסום לשינויי חומרה? :(

אכן.
אבל הנייד לעומת הנייח מגיע בדרך כלל מובנה מהחברה, לא?
ואני לא מאמין שיש להם ענין למכור מוצרים מפושלים, בנייח הם נשארו פשוט 'תקועים' עם משלוח קודם של לוחות וכרטיסים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;971080:
אכן.
אבל הנייד לעומת הנייח מגיע בדרך כלל מובנה מהחברה, לא?
ואני לא מאמין שיש להם ענין למכור מוצרים מפושלים, בנייח הם נשארו פשוט 'תקועים' עם משלוח קודם של לוחות וכרטיסים וכו'.

לא הייתי מתחיל עם מישהו שיש עליו חשד, אפילו זעיר...

• הוסף לסימניות
שמועה שמעתי שהניק 'פופקו' נפל איתם באופן רציני, אולי כדאי לברר אצלו. (לא שמעתי ממנו ישירות.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;971083:
לא הייתי מתחיל עם מישהו שיש עליו חשד, אפילו זעיר...

נכון, אבל המחירים נראים זולים.

• הוסף לסימניות
לא להתקרב.

• הוסף לסימניות
דווקא לי היה מחשב ביתי הכי פשוט, שקניתי באייבורי.
החזיק 5 שנים מעולה. [לשימוש אופיס, אינטרנט וקצת גרפיקה]
נהנתי מאד משרות התיקונים,
על כל תקלה הבאתי את המכשיר למעבדה ותוך שעתיים עד יממה חזר אלי מתוקן. אם היה צורך החליפו לי חומרה ללא בעיה [דיסק קשיח, כרטיס מסך, כרטיס קול וכל מיני..] וכמובן ללא כל עלות של הבאת טכנאי הביתה שעולה לפי שעת עבודה...

ובאותו עניין,
מישהו מכיר את רשת חנויות KSP?
בירושלים - יש להם חנות בהר חוצבים. יש להם 32 סניפים בארץ
המחירים שלהם זהים לשל אייבורי.
איך השרות? איך החומרים? איך המחשבים? כל מידע יעזור.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;971140:
על כל תקלה הבאתי את המכשיר למעבדה ותוך שעתיים עד יממה חזר אלי מתוקן. אם היה צורך החליפו לי חומרה ללא בעיה [דיסק קשיח, כרטיס מסך, כרטיס קול וכל מיני..] וכמובן ללא כל עלות של הבאת טכנאי הביתה שעולה לפי שעת עבודה...

ובאותו עניין,
מישהו מכיר את רשת חנויות KSP?
בירושלים - יש להם חנות בהר חוצבים. יש להם 32 סניפים בארץ
המחירים שלהם זהים לשל אייבורי.
איך השרות? איך החומרים? איך המחשבים? כל מידע יעזור.
תודה.
ksp זה אייבורי.

• הוסף לסימניות
KSP מנסיון וממה ששמעתי מקצועיים וזולים

• הוסף לסימניות
מנסיון של אחד מהמשפחה שקנה כמה מחשבים שם ומאז מזהיר את כל המשפחה לא להתקרב לרשת הזאת אם יהיה צורך בסיפור המלא נפרסם אותו לתועלת...

• הוסף לסימניות
לפי מה ששמעתי, הסיפורים האלו היו בעבר.
האם מישהו שמע סיפורים על השנים האחרונות ולא מלפני 10 שנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;971259:
לפי מה ששמעתי, הסיפורים האלו היו בעבר.
האם מישהו שמע סיפורים על השנים האחרונות ולא מלפני 10 שנים?

אני מצטרף לזה.
מצאתי כמה תלונות ברשת על אייבורי אבל רובם היו באיזור 2008-2009.
מה המצב כיום.
כמו"כ היה להם תביעה מחברת DEEL שהם מכרו מוצרים שנמכרו להם כפגומים במחיר רגיל.
אבל גם זה משהו ישןןןן

• הוסף לסימניות
מחשבים ניידים ניתן לקנות היכן שיותר זול.
בניידים היום לא שייך שינוי חומרה והאחריות של היבואן ולא שלהם.
(האחריות של איבורי מצוינת אבל אף פעם הם לא מחליפים לחלק חדש KSP תמיד יאמרו שהלקוח אשם או שאצלם רשום שהאחריות כבר נגמרה (כל מה שבאחריותם לא כתוב מספר סידורי בחשבונית) וכד'
אבל ניידים שהאחריות מילא לא בחנות ניתן לקנות.

• הוסף לסימניות
הרוב לא רמאים, רק צריך לקחת בחשבון כמה שיקולים

1. הם לא נותנים שום שירות מקצועי , אין להם שמץ של מושג מה אתה באמת צריך לכן הרבה פעמים תצא עם מחשב יקר ב 7000 שח , ואפילו שהמחיר של החלקים בפני עצמם היה טוב מאוד, אבל אם טכנאי שמבין בתחום שלך היה מרכיב לך הייית יוצא עם 5000 ומחשב שהרבה יותר מתאים לך ומהיר יותר.
יש אין ספור דוגמאות לזה. אם את היודע בדיוק מה אתה צריך ומזמין לפי זה , ולא מתפתה לכל מיני אנשי מכירות לתוספות לא קשורות , כמו "למעבד I7 אתה חייב ספק 10000 וואט על חברת רולס רוייס ב 1000 שח...." וכדו' אתה עדיין יכול לצאת בזול.

2.אם אתה קונה אצל מי שגם מתקין לך את התוכנות והוא מקצועי בעבודתו (יש בזה המון רמות וזה משתנה כל כמה ימים) זה לבד שווה את ההפרש. אם תמזין טכנאי רציני רק להתקנות זה בד"כ יצא כבר אותו הדבר.
לא כדאי להתסמך על בן-דוד שמהין או שכן , כי עם כל הכבוד , אם זה לא המקצוע שלו רוב הסיכויים שתאבד הרבה מהיכולת של המחשב והתכונה אם זה לא יותקן נכון.

3. שירות. אי אפשר להכנס לכל הפרטים אבל רק לדוגמא.
לצערי, בזמן האחרון אחוז התקלות בדיסקים קשיחים מאוד גבוהה, בחברה כמו KSP או אייבורי , במקרה הטוב אחרי כמה ימים במעבדה , במקרה והדיסק מגמגם , לא מת לגמרי , הם יעלו על הבעיה ויגידו לך שאין בעיה להחליף את הדיסק .
אם אתה מספיק חכם אתה מבין שאתה צריך לסוע לשם שוב לקחת את המחשב , ללכת לטכנאי פרטי שינסה להוציא מה שאפשר מהדיסק (בדכ אפשר להוציא די בקלות 95 אחוז מהחומר כשהדיסק עוד עובד רק מגמגם ) לחזור לחברה להשאיר שוב את המחשב , לקחת אותו אחרי שהם החליםו את הדיסק לחזור לטכנאי שיעשה לך התקנה מחדש ויחזיר לך את החומר.... סהכ בזבוז של לפחות 3-4 ימי עבודה .
טכנאי נורמלי , יעשה לך את הכל אצלו בלי כל הריצות והעלויות הנוספות , מעשים שבכל יום.
זה לבד שווה אפילו פער של 20-30 אחוז בין טכנאי לחברה גדולה , כמובן שמי שיודע להתסדר לבד לא צריך את זה , אבל אני מדבר על הלקוח הממוצע.

יש עוד הרבה שיקולים , לכאן ולכאן אבל אני חייב לרוץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;973521:
הרוב לא רמאים, רק צריך לקחת בחשבון כמה שיקולים

3. שירות. אי אפשר להכנס לכל הפרטים אבל רק לדוגמא.
לצערי, בזמן האחרון אחוז התקלות בדיסקים קשיחים מאוד גבוהה, בחברה כמו KSP או אייבורי , במקרה הטוב אחרי כמה ימים במעבדה , במקרה והדיסק מגמגם , לא מת לגמרי , הם יעלו על הבעיה ויגידו לך שאין בעיה להחליף את הדיסק .
אם אתה מספיק חכם אתה מבין שאתה צריך לסוע לשם שוב לקחת את המחשב , ללכת לטכנאי פרטי שינסה להוציא מה שאפשר מהדיסק (בדכ אפשר להוציא די בקלות 95 אחוז מהחומר כשהדיסק עוד עובד רק מגמגם ) לחזור לחברה להשאיר שוב את המחשב , לקחת אותו אחרי שהם החליםו את הדיסק לחזור לטכנאי שיעשה לך התקנה מחדש ויחזיר לך את החומר.... סהכ בזבוז של לפחות 3-4 ימי עבודה .
טכנאי נורמלי , יעשה לך את הכל אצלו בלי כל הריצות והעלויות הנוספות , מעשים שבכל יום.

מצטרף להנ"ל, אכן אני קניתי מחשב אצל פופקו מהפורום, והיתה בעיה בהארדיסק (SSD), ותןך 12 שעות מאז שהודעתי לו על הבעיה ההארדיסק החדש כבר היה מותקן מחשב עם כל התוכנות שהיו שם קודם וזה אכן שווה כל שקל לקנות מחשב אצל מי שנותן אחריות טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;971140:
על כל תקלה הבאתי את המכשיר למעבדה ותוך שעתיים עד יממה חזר אלי מתוקן. אם היה צורך החליפו לי חומרה ללא בעיה [1דיסק קשיח, 2כרטיס מסך, 3כרטיס קול 4-5וכל מיני..] וכמובן ללא כל עלות של הבאת טכנאי הביתה שעולה לפי שעת עבודה...
כל כך הרבה בעיות ב 5 שנים, זה עצמו מראה שהסחורה לא טובה.

• הוסף לסימניות
אייבורי הוכיחו את עצמם אך ורק בתחום של מדפסות וחומרות זיכרון שונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה