אייבורי מחשבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;973561:
כל כך הרבה בעיות ב 5 שנים, זה עצמו מראה שהסחורה לא טובה.

לא מדוייק.

1. סחטתי מאד את יכולות המחשב.
2. המחשב היה מאד מאד פשוט.
3. במשרד יש לי מחשב איכותי ויקר שקנינו אצל טכנאי, אמין מומלץ וטוב. וגם בממוצע פעם בשנה הוא מגיע לתיקון/ שדרוג / החלפה.
כל פעם מסיבה אחרת.

• הוסף לסימניות
לי יש גם מחשב של אייבורי, וכן הייתי מרוצה.
מהשירות, מהייעוץ. אבל תקלות ב"ה עוד לא היו לי בו.

• הוסף לסימניות
אייבורי חברה גרועה מאוד מכל הבחינות- הייתי לקוחה קבועה בעבר והתאכזבתי מהם.
עברתי לKSP חברה רצינית בלי בעיות, משרד הביטחון רוכש מהם את כל המחשבים שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;971094:
שמועה שמעתי שהניק 'פופקו' נפל איתם באופן רציני, אולי כדאי לברר אצלו. (לא שמעתי ממנו ישירות.)

מה?????

איזה המצאות - אנשים!!!

עבדתי איתם הרבה שנים וכשיודעים מה רוצים - אין בעיות, וכן מומלץ להכיר נציג מכירות אישי.

אבל לא נפלתי איתם ולא עם אף אחד ברוך ה'...

• הוסף לסימניות
אני מכירה מס' אנשים שקנו אצלם, קיבלו מוצרים פגומים, וכשרצו לקבל שירות, נתקלו ביחס מכפיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;976835:
אני מכירה מס' אנשים שקנו אצלם, קיבלו מוצרים פגומים, וכשרצו לקבל שירות, נתקלו ביחס מכפיר.

לצערי, קרה לי אותו סיפור.

• הוסף לסימניות
תראה , אני דווקא קניתי מיני נייד מאייבורי ואני מאוד מרוצה לבינתיים (של חברת אייסר)
גם זה היה הכי זול, אבל השאלה אם מה ששמעת זה ממקור מוסמך, מה מבחינה חוקית אפשר לעשות את זה??????

• הוסף לסימניות
זה כמו הוויכוח הנדוש: שערי צדק או הדסה ע"כ?
זה פשוט תלוי בסייעתא דשמיא (כמו כל דבר)- ולמה אני אומרת? כי אני קניתי מחשב רגיל וטוב מאייבורי לפני 6 שנים, וב"ה עד היום עבד טיפטופ, החלפתי רק בגלל שהוא ישן ולא מתאים לצרכיי. אבל גם פוטושופ כבד הוא סחב כמו גדול! והוא עדיין עובד...
ועכשיו קניתי מ-ksp וכבר 3 פעמים חזרתי בגלל שטויות, רצון ה'... קיבלתי שירות טוב ומצוין אבל כשה' רוצה, גם מחשב תותח יכול לגמור לי את מיכל הדלק...
ייתכן שזו לא תשובה לעניין אלא "מיסטית", אבל אצלי ככה זה עבד בשטח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;976381:
אייבורי חברה גרועה מאוד מכל הבחינות- הייתי לקוחה קבועה בעבר והתאכזבתי מהם.
עברתי לKSP חברה רצינית בלי בעיות, משרד הביטחון רוכש מהם את כל המחשבים שלו.

מה פתאום, זה שיש להם מס ספק של משרד ביטחון לא אומר שכל המחשבים נרכשים דרכו , רק שמלאו כל מיני טופסיאדה.
אני אישית מכרתי ציוד למשרד בטחון (דרך קבלן משנה) ואני יודע שהם מקבלים ציוד מהמון מקומות בעיקר מאינטגרטורים.

• הוסף לסימניות
באופן כללי, צריך להבין שמדובר עם חברה גדולה ויש להם יתרונות בגלל זה בעיקר במחיר ובמלאי , וכמובן גם חסרונות , כוח אדם מפגר בתחום (ותסלחו לי על הבוטות , פשוט אני רואה איזה שטויות מוכרים שם לאנשים ...) , מגבלות בתחום השירות שנובעות מנוקשות ומסורבלות של מערכת גדולה וכמובן הגבלה הפשוטה שהם חיים על רווח צר מאוד של פחות מ 10 אחוז .

• הוסף לסימניות
בסוף קניתי אצל שניידר פתרונות מחשוב.
הם היו יותר זולים מאייבורי ב280 ש"ח.
שירות מהיר מאוד קיבלתי את זה אחרי יומיים ושמעתי עליהם תגובות מאוד טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה