איך אני הכי יפה?

• הוסף לסימניות
עשיתי ניסיונות עריכה בכמה אקשנים.
איפה אני הכי יפה? :)
הראשונה זה המקור.

• הוסף לסימניות
הראשונה יותר יפה
השניה יותר מיוחדת

• הוסף לסימניות
דווקא יש משהו מעניין בעריכות, אהבתי את 3. לא יודעת אם זה יותר טוב מ 1 אבל צורת הגשה מעניינת, אם יש בסט כמה שערוכות רגיל אחת כזאת תוסיף.

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה בתור תמונה, השניה בתור סיפור

• הוסף לסימניות
הראשונה!!

• הוסף לסימניות
הראשונה

• הוסף לסימניות
הי, תודה לכולם!
אז אני רואה שאני יכולה להרגע מעניני עריכות.. (או שצריך לדעת איך לערוך..)
ושהמקור הכי טוב?! :)

• הוסף לסימניות
המקור הכי טוב.
אפשר רק לשאול למה ילדה גדולה, בוחרת להצטלם עם בובה?
סתם מתוך סקרנות :)

• הוסף לסימניות
ברור שהשניה!!!
מהממם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1313452:
המקור הכי טוב.
אפשר רק לשאול למה ילדה גדולה, בוחרת להצטלם עם בובה?
סתם מתוך סקרנות :)

אני מביאה איתי את העגלה (שבתמונה) שאני מאד אוהבת אותה.
והילדים מאד מאד מתחברים אליה.
והבובה הזאת שייכת לעגלה כבר גם נכנסת לחבילות..
ואצלה האחים השתלטו על העגלה והיא נדבקה כל הזמן לבובה.. (אל תדאגי יש תמונות גם בלי הבובה..)
והיא רק בת 7.. מותר לה עדין. :) (היא ממש התקשתה להפרד ממנה)
עוד שאלות ;)

• הוסף לסימניות
יפה, רותי ;)

הראשונה מקסימה!
אם את רוצה תמונה מעובדת, הייתי בוחרת בשניה והשלישית (תלוי מה את רוצה להעביר)
(האחרונה בכלל לא!)

• הוסף לסימניות
העיבוד הראשון מהמם!
נכון שהתמונה האורגינלית מאד יפה, אבל העיבוד (הראשון) גורם לה להיות מאד מאד לא סטנדרטית, יחודית, קסומה משהו, לא לעשות עריכה כזאת לכל התמונות אבל לתמונה הזו ספציפית זה מאד מאד מיוחד!

ד.א. יכול להיות אולי שחלק מאלו שכתבו ״הראשונה״ התכוונו לעריכה הראשונה ולא לזו ללא העריכה... אולי...

• הוסף לסימניות
גם לטעמי, העריכה הראשונה מוסיפה דרמה ולא מורידה מאיכות הצילום.

• הוסף לסימניות
השניה מאוד יפה, הייתי מורידה את הצבע החום בשיער ומשאירה את הצבע המקורי (די חשוב לשים לב בעריכות לא לשנות צבעים ) חוץ מזה זה מעולה מתאים יופי לאווירה.

• הוסף לסימניות
בלי הבובה היה עדיף או בובה יותר פוטוגנית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה