דרוש מידע איך אני מזהה מי עומד מאחורי הצאט?

• הוסף לסימניות
לסמן V באפשרות 'קבל הודעות על הזמנות' בחלון הצאט. ואף אחד לא מפתיע
(לא מבינה בכלל למה זה לא בברירת מחדל!:mad:)
חשוב מאוד!
אולי שווה לפתוח אשכול מידע חדש עבור זה?
יכול לעזור להרבה מאוד אנשים.

• הוסף לסימניות
לא נעים. אבל קורה.
עשית כהוגן.
לנתק מגע.
לא להתייחס.
ולשכוח מהסיפור.
הרשת מלאה במשועממים. וזה עוד אחד מהם.
מי שמתנתק ולא מתייחס אין סיבה שינזק.
אפשר לחסום את השולח יש כזאת אפשרות

• הוסף לסימניות
ולכן גם אם מפרסמים משהו מאד מושך שתקבלי במייל, ורק תכתבו כאן כתובת מייל - אל תתפתו.
לא שמים כתובת מייל באופן גלוי בשום אופן! במיוחד לא בפרוג.

וניסוי שמישהי עשתה, פתחה כתובת מייל חדשה, רשמה את הכתובת הזו בחד האשכולות שיו כאן לאחרונה, כדי לקבל איזשהו וידאו.
תכלס את הוידאו היא לא קיבלה, אבל כמה משועממים שלחו לה מיילים!

והיא ידעה בוודאות שזה מפרוג, כי רק פה הכתובת שלה פורסמה.
לתשומת לב!

• הוסף לסימניות
רבותי אני מצטרף לכל התגובות הנכונות פה.
אני אישית מכיר סיפור מאברך שמאן דהו התיישב עליו בצאט בשם אשה (עם שם ותמונות) וגרם לו חורבנות עצומים בבית.
חייבים מאוד להיזהר!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
רבותי אני מצטרף לכל התגובות הנכונות פה.
אני אישית מכיר סיפור מאברך שמאן דהו התיישב עליו בצאט בשם אשה (עם שם ותמונות) וגרם לו חורבנות עצומים בבית.
חייבים מאוד להיזהר!
טרגדיה! ה' ירחם...
גורמים לי פה לשקשק...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה ההיסטריה,
שוטה משועמם מנסה להטריד בצ'אט / מייל טלפון - כל פעם זה חוזר על עצמו בווריאציה אחרת.
לא עונים, לא מתייחסים - ודי.
למה צריך לעשות בלגנים?

צ'אט מטריד - חוסמים.
אימייל מטריד - בוחרים באפשרויות סינון שליחה ישירה לאשפה של המייל הספציפי, וכמובן לא מגיבים.
טלפון מטריד - עונים בקול קר שהמספר עבר למשטרה, או מכניסים לרשימת דחייה.

אין צורך להבהל וליצור סקנדלים, העולם לצערנו מלא במשועממים הזויים,
לא צריך להתרגש מהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה