- הוסף לסימניות
לי היה סיפור דומה עם אחד שהזדהה בשם של אישה, ורק אחרי תקופה ארוכה עליתי על זהדווקא בצאט הוא היה עם שם פרטי ושם משפחה.
לי היה סיפור דומה עם אחד שהזדהה בשם של אישה, ורק אחרי תקופה ארוכה עליתי על זהדווקא בצאט הוא היה עם שם פרטי ושם משפחה.
לי היה סיפור דומה עם אחד שהזדהה בשם של אישה, ורק אחרי תקופה ארוכה עליתי על זה![]()
חשוב מאוד!לסמן V באפשרות 'קבל הודעות על הזמנות' בחלון הצאט. ואף אחד לא מפתיע
(לא מבינה בכלל למה זה לא בברירת מחדל!)
אפשר לחסום את השולח יש כזאת אפשרותלא נעים. אבל קורה.
עשית כהוגן.
לנתק מגע.
לא להתייחס.
ולשכוח מהסיפור.
הרשת מלאה במשועממים. וזה עוד אחד מהם.
מי שמתנתק ולא מתייחס אין סיבה שינזק.
דסי הורביץ.לי היה סיפור דומה עם אחד שהזדהה בשם של אישה, ורק אחרי תקופה ארוכה עליתי על זה![]()
טרגדיה! ה' ירחם...רבותי אני מצטרף לכל התגובות הנכונות פה.
אני אישית מכיר סיפור מאברך שמאן דהו התיישב עליו בצאט בשם אשה (עם שם ותמונות) וגרם לו חורבנות עצומים בבית.
חייבים מאוד להיזהר!
מעולה, כך צריך..גורמים לי פה לשקשק...
שימו לב לכלל החדש
9. גלישה בטוחה - בשום פנים אין לפתוח אשכולות איסוף מיילים, גם אם הסיבה נראית מוצדקת!
הוא נועד בדיוק לשם כך!
יש אשכולות בסגנון- יש לי סרטו איך קולעים חלות בצורת משולש,מה פירוש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים