דרוש מידע איך אפשר להגיע לטראמפ בדרך הכי קלה - יש לכם רעיון קונקרטי בלבד? כנסו---

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הופס, הרגע כתבתי באשכול השני, מבלי להתייחס לעצם הרעיון, שלא כ"כ מופרך לדבר עם טראמפ, אני הייתי צריכה ממנו משהו ודברתי עם ביתו- במייל.
עריכה: קחו בחשבון שההודעה שתשאירו(?) באתר הבית הלבן- עוברת סינון קפדני עד שמגיעה- אם בכלל, לידי הנשיא, בהתחשב בעובדה שהעובדים לאו דווקא יאהבו את הרעיון, והם עלולים לראות בו רעיון טרוריסטי. לעומת זאת- אם תשלחו למייל פרטי של אחד מבני משפחתו- גבוהים הסיכויים שהנשיא ישמע לפחות את בקשתכם...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין שום אומץ למדינה פה , אפילו לא לאיים
למה בכלל יש מחבלים בכלא על חשבונינו? כל מחבל צריך לעשות אותו קטוע ידיים ורגליים ולשחרר אותו לבית..

טראמפ כבר נשמע בדיוני ולא מייחסים אליו חשיבות עד מעשים בפועל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל העוזרים והרוצים לעזור.
כרגע שלחתי לפורום תקווה (המשפחות הימניות של החטופים)
לגבי שליחה ישירות לטראמפ - המקסימום שאני יכול לעשות הוא לעשות תרגום גוגל, ואני לא בטוח שהדברים יובנו ממנו כראוי...
תודה רבה להנהלת האתר שמאפשרת את הדיון
ותודה רבה לכל מי שיש לו שטות בראש ולא כותב אותה.
מי שכתב דברים מועילים באשכול המקורי - לא ראיתי אותם, אז אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
דרך נציג המפלגה הרפובליקנית בישראל, עו"ד מארק צל.
תנסו, זה לא יזיק.

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד לתייג את הנשיא דונאלד טראמפ -
אני מאמינה שיש צוות שעובר על התיוגים ומנפה אותם.
כמו"כ לכל איש תקשורת שאתם מעוניינים ליצור קשר.
כדאי גם להוסיף ביחד עם התיוג כותרת מתאימה.
(לגבי הרעיון הוא מסובך כי יש תמיד את המשקל שכנגד וזה שלום החטופים)
ואם כבר רעיונות מחוץ לקופסה:
אני לא הבנתי למה אין חומר הרדמה איכותי שיכול להרדים את השומרים
של החטופים וליצור גישה לחטופים.

• הוסף לסימניות
גאוני. איך לא חשבנו על זה?
ברגע שלישראל תהיה גישה לחטופים, יש להם דרכים לשתק אנשים,
הבעיה היא שאין גישה.
חוץ מזה שהמחבלים יכולים לשבת עם רימון רסס ביד,
ברגע שהם נרדמים, כל מי שבחדר מת.

• הוסף לסימניות
אבקש לא לסטות מהנושא, תודה.

רק להסבר למה אני מעלה תוכנית ולא מספיק לי דבריו של טראמפ הלילה-
יש לי חשש שהחטופים לא יגיעו חיים לארץ

• הוסף לסימניות
אולי לפנות להרב ארי ברמן -
נראה לי שהוא יו"ר הקמפוסים האורתודוכסים בארה"ב - אבל לא בטוח
הוא גם נאם בטקס השבעתו של טראמפ
והוא אף ידיד טוב שלו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לשלוח את זה לינון מגל, משם זה יגיע לתקשורת ויעלה מעלה עד החלונות הגבוהים.
אין רעיון אחד שהצליח בדרך הזאת.

שום דבר לא עובד מלמטה למעלה דרך התקשורת, אדרבא, כ"כ הרבה דברים טובים נופלים בגלל פרסום מוקדם בתקשורת.

תחשוב מה היה קורה אם ראה"מ היה מכריז לפני חודשיים שבבוא היום יציע לטראמפ לגרש/לסייע לעזתים לצאת משם, העולם היה כמרקחה, וזה לא היה קורה. במקום זה הוא עבד בשקט מאחורי הקלעים, עד שרוב העולם היום לא יודע אפילו שהרעיון הזה הגיע מאיתנו, הישראלים.
הופס, הרגע כתבתי באשכול השני, מבלי להתייחס לעצם הרעיון, שלא כ"כ מופרך לדבר עם טראמפ, אני הייתי צריכה ממנו משהו ודברתי עם ביתו- במייל.
עריכה: קחו בחשבון שההודעה שתשאירו(?) באתר הבית הלבן- עוברת סינון קפדני עד שמגיעה- אם בכלל, לידי הנשיא, בהתחשב בעובדה שהעובדים לאו דווקא יאהבו את הרעיון, והם עלולים לראות בו רעיון טרוריסטי. לעומת זאת- אם תשלחו למייל פרטי של אחד מבני משפחתו- גבוהים הסיכויים שהנשיא ישמע לפחות את בקשתכם...
לפי הצוות שהוא ממנה והצוות שהוא מפטר, נראה לי דווקא ככל שההצעה יותר קיצונית היא תתקדם אליו מהר יותר....

תציע לטראמפ לקנות ברכישה מוקדמת בעזה, ב10/90, הוא יחזור אליך טלפונית. בנתיים אף אחד עוד לא הסכים לקנות שם קרקע.

• הוסף לסימניות
מה עם סטיב וייטקוף? - שליחו של טראמפ לעניני מזרח התיכון
(קרי: ישראל עזה לבנון סוריה ירדן עירק מצרים - החסרתי משהו מיבשת אסיה?)
אין דרך ליצור איתו קשר??

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למעשה, כמו שהזכיר פה מישהו- ככל שהרעיון יתגלגל, עוצמתו תפחת. עליכם לפנות כמה שיותר קרוב לנשיא, ולכן לדעתי לא כדאי בכלל לפנות דרך התקשורת והיועצים למיניהם, כי אם לפנות לאישיות קרובה דיו לנשיא ובעלת עמדה פרו- ישראלית במוצהר.
אה, ומצאתי את ההתכתבות שלי עם איוואנקה טראמפ- מסתבר שכתובת המייל היתה של הבית הלבן, כך שאם אתם מסכימים עם דעתי שלעיל- פחות מומלץ, בכל מקרה: NOREPLY⭕WHITEHOUSE.GOV

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה