NBJO AYHHI
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני מאמין ומקווה שבמשרד רה"מ יושבים פקידים שהסתגלו לעידן החדש...כן "עידן טראמפ"
אבל פה מדובר על פניה למשרד ראש הממשלה
ולא לטראמפ
תקראו מה שכתבתי
אני מאמין ומקווה שבמשרד רה"מ יושבים פקידים שהסתגלו לעידן החדש...כן "עידן טראמפ"
אבל פה מדובר על פניה למשרד ראש הממשלה
ולא לטראמפ
תקראו מה שכתבתי
נראה מענייןבשורה הכי עליונה באתר דלהלן יש אפשרות לכתוב טקסט
אפשר לנסות גם פה
![]()
Donald J. Trump 45th President
www.45office.com
או פה
Write or Call the White House – The White House
trumpwhitehouse.archives.gov
בהצלחה.
גאוני. איך לא חשבנו על זה?אני לא הבנתי למה אין חומר הרדמה איכותי שיכול להרדים את השומרים
של החטופים וליצור גישה לחטופים.
אבקש לא לסטות מהנושא, תודה.אני לא הבנתי למה אין חומר הרדמה איכותי שיכול להרדים את השומרים
של החטופים וליצור גישה לחטופים.
הדרך לכא' הכי רלוונטית - יהודה קפלון.אבקש לא לסטות מהנושא, תודה.
רק להסבר למה אני מעלה תוכנית ולא מספיק לי דבריו של טראמפ הלילה-
יש לי חשש שהחטופים לא יגיעו חיים לארץ
אין רעיון אחד שהצליח בדרך הזאת.לשלוח את זה לינון מגל, משם זה יגיע לתקשורת ויעלה מעלה עד החלונות הגבוהים.
לפי הצוות שהוא ממנה והצוות שהוא מפטר, נראה לי דווקא ככל שההצעה יותר קיצונית היא תתקדם אליו מהר יותר....הופס, הרגע כתבתי באשכול השני, מבלי להתייחס לעצם הרעיון, שלא כ"כ מופרך לדבר עם טראמפ, אני הייתי צריכה ממנו משהו ודברתי עם ביתו- במייל.
עריכה: קחו בחשבון שההודעה שתשאירו(?) באתר הבית הלבן- עוברת סינון קפדני עד שמגיעה- אם בכלל, לידי הנשיא, בהתחשב בעובדה שהעובדים לאו דווקא יאהבו את הרעיון, והם עלולים לראות בו רעיון טרוריסטי. לעומת זאת- אם תשלחו למייל פרטי של אחד מבני משפחתו- גבוהים הסיכויים שהנשיא ישמע לפחות את בקשתכם...
טראמפ יותר בקטע של 'FREE פלסטין'.תציע לטראמפ לקנות ברכישה מוקדמת בעזה, ב10/90, הוא יחזור אליך טלפונית. בנתיים אף אחד עוד לא הסכים לקנות שם קרקע.
מצרים היא חצי באפריקה, והוא עכשיו בכלל במוסקבה.(קרי: ישראל עזה לבנון סוריה ירדן עירק מצרים - החסרתי משהו מיבשת אסיה?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים