עזרה איך אפשר להינצל מחוב לחברת סלולר שהועבר לטיפול עו"ד ללא דרישת תשלום מוקדמת

• הוסף לסימניות
הייתי ברמי לוי תקשורת ועברתי לחברה אחרת, מה שלא ידעתי שנשאר לי שם חוב של 180 ש"ח על כרטיס אשראי שפג התוקף. לאחר שנה מהניוד קיבלתי מכתב בדואר רשום לשלם את החוב תוך 14 יום. מיד התקשרתי לשלם ואז הם אומרים לי עברו כבר הרבה יותר מ14 יום זה עבר לטיפול עו"ד תתקשר אליו, אמרתי להם לא שמעתי ממכם כלום במשך שנה, לא בשיחת טלפון, לא בדואר, כלום.
עונה לי הפקיד אין לי שום אפשרות לטפל בך זה בטיפול עו"ד. התקשרתי לעו"ד, הוא כמובן עסוק, אמרו לי שהוא יחזור אלי. לאחר שבוע שנדנדתי הואילה בטובה העו"ד שמטפלת בזה לדבר איתי ואומרת לי כן, זה עומד כרגע על 500 שח שזה כולל פתיחת תיק וכו'. ובהמשך זה יעבור להוצאה לפועל.
אמרתי לה איך זה יכול להיות שלא פונים אלי במשך שנה אלא רק במכתב התראה של שבועיים. אז היא עונה לי, שלחו לך הודעות כתובות SMS, אז אמרתי לה שבכשרים אין את זה. אז היא עונה לי אין ווצאפ אבל SMS יש! אמרתי לה שהיא מוזמנת להתעדכן ברמי לוי תקשורת.
ועל זה שהדואר הרשום הגיע אחרי שבועיים?,היא אומרת לי תביא אישור מהדואר שזה היגיע אליך אחרי שבועיים, כמובן שאת המעטפה לא שמרתי, אלא שבדואר אמרו לי שאבקש מחברת הסלולר את מס' ההודעה, וכך הם יוכלו לשלוח לי פרטים מתי היגיע אלי הדואר, נו, נראה לכם שיש עם מי לדבר ברמי לוי?? מה עושים???

• הוסף לסימניות
לכאורה ככל שתהיה תקיף יותר, כך יש סיכוי שירדו ממך מהר יותר.
תעשה בלגן ברמי לוי, תצעק אליהם, תדרוש לדבר עם מנהל, ותאיים אליהם בתביעה על הטרדה וכו'
כנ"ל עם משרד העו"ד.

• הוסף לסימניות
הייתי ברמי לוי תקשורת ועברתי לחברה אחרת, מה שלא ידעתי שנשאר לי שם חוב של 180 ש"ח על כרטיס אשראי שפג התוקף. לאחר שנה מהניוד קיבלתי מכתב בדואר רשום לשלם את החוב תוך 14 יום. מיד התקשרתי לשלם ואז הם אומרים לי עברו כבר הרבה יותר מ14 יום זה עבר לטיפול עו"ד תתקשר אליו, אמרתי להם לא שמעתי ממכם כלום במשך שנה, לא בשיחת טלפון, לא בדואר, כלום.
עונה לי הפקיד אין לי שום אפשרות לטפל בך זה בטיפול עו"ד. התקשרתי לעו"ד, הוא כמובן עסוק, אמרו לי שהוא יחזור אלי. לאחר שבוע שנדנדתי הואילה בטובה העו"ד שמטפלת בזה לדבר איתי ואומרת לי כן, זה עומד כרגע על 500 שח שזה כולל פתיחת תיק וכו'. ובהמשך זה יעבור להוצאה לפועל.
אמרתי לה איך זה יכול להיות שלא פונים אלי במשך שנה אלא רק במכתב התראה של שבועיים. אז היא עונה לי, שלחו לך הודעות כתובות SMS, אז אמרתי לה שבכשרים אין את זה. אז היא עונה לי אין ווצאפ אבל SMS יש! אמרתי לה שהיא מוזמנת להתעדכן ברמי לוי תקשורת.
ועל זה שהדואר הרשום הגיע אחרי שבועיים?,היא אומרת לי תביא אישור מהדואר שזה היגיע אליך אחרי שבועיים, כמובן שאת המעטפה לא שמרתי, אלא שבדואר אמרו לי שאבקש מחברת הסלולר את מס' ההודעה, וכך הם יוכלו לשלוח לי פרטים מתי היגיע אלי הדואר, נו, נראה לכם שיש עם מי לדבר ברמי לוי?? מה עושים???
תגיש תלונה במועצה לצרכנות

• הוסף לסימניות
לך לבית משפט לתביעות קטנות.
אין לך מה לפחד להגיע לשם.
אסור להם לשלוח לשם עורך-דין, מולך.
הם יוותרו לך, בשביל לא 'לחטוף' מבית-המשפט.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תביעה קטנה היא לא "הלכה מחייבת".
@שם עט
עליך לפנות בכתב לפניות הציבור של רמי לוי, ובנוסף לגורמים נוספים כגון המועצה לצרכנות, אמון הציבור, משרד התקשורת, והתקשורת כמו יהיה בסדר בגלץ
OK#GLZ.CO.IL

• הוסף לסימניות
אני אישית תבעתי בתביעות קטנות על דברים כאלה
וברוך ה' השופט ראה הצדק שפלפונים כשרים לא מקבלים SMS ואין שום דרך לדעת מהחוב והוא וויתר לי על הכל
זה הדרך היום איתם, הם מנצלים אנשים אם טלפון כשר שלא מקבלים SMS כדי להרוויח כסף אליהם
אבל כדי לעבור דרך חברה שמכיר איך להגיש תביעה כמו שצריך
אני השתמשתי עם "זכותך" 0533147864
בהצלחה

• הוסף לסימניות
במקרה כזה הכח בידיים שלך! גם אצלי זה קרה בסלקום וכשבהרתי להם שהחוק לצידי התקפלו מהר מאוד...
(באריכות- ביקשתי שיחזרו אלי בשעה 11 והפקידה אמרה שאין לה אפשרות כזו -טכנית... אני עניתי שאת שלי אמרתי ואיוועץ עם עורך דיני .. כמובן שב 11 חזרו אלי כמו ילדים טובים..
(אצלי סיבת החוב קצת יותר ממעניינת -החוב בסך 22 ש"ח מורכב מחצי שקל שלא נגבה ממני במשך 44 חודשים.......)

• הוסף לסימניות
סיפור שהתפרסם.
התקשרו לאדם שיש לו חוב של שקל.
אמר לפקידה, על זה אתם מתקשרים?
אמרה לו, כן, תאר לך 50,000 איש שחייבים שקל, זה 50,000 שקל.
ענה לו בסדר, אפשר בתשלומים?
-כן.
- תעשי בבקשה עשרה תשלומים וקבלה בדואר על כל תשלום, לא במייל.
- בודקת את זה..... טוב אין צורך לשלם.

• הוסף לסימניות
לך לבית משפט לתביעות קטנות.
אין לך מה לפחד להגיע לשם.
אסור להם לשלוח לשם עורך-דין, מולך.
הם יוותרו לך, בשביל לא 'לחטוף' מבית-המשפט.
אסור עורך דין
אבל יש להם נציג משופשף וחד
מנוסה מאד ויודע מה לעשות שם...

(לכל חברה גדולה יש כזה נציג)

• הוסף לסימניות
אין לך מה להפסיד מלהגיע לבית משפט לתביעות קטנות.
מקסימום תשלם להם.
קשה להאמין שבית המשפט יחייב אותך בהוצאות על כך.
מסתבר שבחברת הסלולר, יתפשרו על הסכום המקורי.

• הוסף לסימניות
tb
אסור עורך דין
אבל יש להם נציג משופשף וחד
מנוסה מאד ויודע מה לעשות שם...

(לכל חברה גדולה יש כזה נציג)
דרך אגב הסיפר שהתפרסם נגד הוט מובייל היה איתי שבוע שעבר
הנציג שהם שלחו היה אישה צעירה שלא יודעת מהחיים שלה כלום חוץ מלהראות החיובים ועל מה הם היו
אני דרשתי שמה איך שהוט מובייל לא שולח הודאות והבאתי לבית משפט פלפון של גולן ושל פרטנר להראות לשופט איך אפשר בקלות לקבל המידע מחברות שונות
הראתי לשופט כשחייגים *613 # בגולן רואים בצג כמות הדק' הוא נורה התפעל
הבאתי לו פלפון של הוט מובייל חייגתי *199 לפי מה שהם אומרים שומעים כמות הדק' והראתי לו שלא שומעים כלום לגבי כמות הדק'
הוא ראה שלגמרי הוט מובייל לא מתחשב בצרכים של פלפונים כשרים וזיכה אותי
כל מה שהנציג של הוט אמר "פעלנו לפי משרד התקשורת"
אני אמרתי שהם פועלים "בתמימות" כדי לחייב אותנו ולו הם היו רוצים זה לא היה קורה כמו בגולן ופרטנר ששתיהן מקבלים הודעות ואפר לבדוק באינטרנט על המחשב

בהצלחה
מקווה שעזרתי לכם

• הוסף לסימניות
טוב תודה לכולם על כל העצות, העניו הוא שאוטוטו זה מגיע להוצאה לפועל, לשלם ואז לתבוע?

• הוסף לסימניות
טוב תודה לכולם על כל העצות, העניו הוא שאוטוטו זה מגיע להוצאה לפועל, לשלם ואז לתבוע?
תברר אצל זכותך-0533147864/0548451823
יכול להיות שאם מגישים תביעה או בקשה לדון על הנושא
אז ההוצאה לפועל נקפא עד הפסק דין בבית משפט
המייל של זכותך זה p0548451823 שטרודל ג' מייל

• הוסף לסימניות
דרך אגב
היה לי גם בדיוק כזה סיפור עם סלקום לפני 8 שנים
זה היה פלפון של אחי בחול והוא ניתק החשבון בנק בלי לבטל הפלפון והם המשיגו לחייב
עגשיו סך הכל החיוב היה 180 ש"ח בערך והעו"ד רצו על זה 600 ש"ח
אני אמרתי להם שהחיוב זה של אחי אז אני לא מפחד שיעשו לי כלום ואני רק מתקשר לפנים משורת הדין לשלם אז זה או 180 או כלום
הם ירדו ל400 ש"ח
אני המשכתי להגיד להם 180 או כלום ואתם לא שלחתם הודאות והם אמרו שהם שלחו סמס כמובן ואני אמרתי שאני לא מקבל סמס
הם ירדו עוד ועוד עד 220 משם הם לא הסכימו לרדת עוד בגלל יש הוצאות עו"ד וגם זה, זה רק אם אני משלם תוך 24 שעות
ניתקתי הטלפון וחזרתי ונציג אחר הרים והמשכתי את השיחה שזה או 180 או כלום ואחרי רבע שעה היא אמרה בסדר אבל זה רק אם אתה משלם היום
אז שילמתי ה180 ואני דרשתי שישלחו לי לפקס צילום על סגירת תיק
וזה מה שהיה ברוך ה'
צריכים להיות חזק נגדם לדרוש מה שמגיע לך
חשוב שכל השיחות יהיה מוקלטות כדי כשהם אומרים ששלחו SMS תגידו זה מוקלט ואני הולך אם זה לבית משפט
אין להם שום תשובה לכזה טענה
העיקר לא להזניח החוב בגלל אז זה גודל וגודל ונהיה יותר קשה לבטל הגזירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה