- הוסף לסימניות
תודה.כל מי שהיה בארץ עם קום המדינה קיבל מספר זהות.
אז מ.ז היה.
ובאגרון הוא לא נמצא - בדקנו את בכל אופציות החיפוש.
תודה.כל מי שהיה בארץ עם קום המדינה קיבל מספר זהות.
תנו לי לנסות...ובאגרון הוא לא נמצא - בדקנו את בכל אופציות החיפוש.
דרך פה ניסיתם?שלום וברכה,
אולי משהו יודע איך אפשר להשיג ולדעת,
מה המספר זהות של אדם שנפטר לפני 40 שנה.
חשוב לנו מאוד.
תודה.
לבן שיש תאריך עליה יש מספר בעמודה 'בית אב'?ברעיון הם עולים - לבן שלהם יש תאריך עליה באגרון, ובן נוסף לא נמצא באגרון בכלל.
כן, יש,לבן שיש תאריך עליה יש מספר בעמודה 'בית אב'?
תנסו לעשות חיפוש רק של המספר בית אב, ולשנות את הספרה האחרונה.כן, יש,
מה זה אומר באמת?
בלחיצה עליו - בית אב זה מציג את הילדים שלו , אישתו, ובנדוד
עכשיו אני רואה שיש גם עמודה ת.ז אב - ושם יש 0.
לא עזר...תנסו לעשות חיפוש רק של המספר בית אב, ולשנות את הספרה האחרונה.
יתכן ואין ת.ז.עכשיו אני רואה שיש גם עמודה ת.ז אב - ושם יש 0.
תודה.תנו לי לנסות...
[עריכה: מחקתי את כתובת המייל שרשמתי]
באגרון, לדעתי לא חבל על הזמן, עניין של מיומנות ונסיון.תודה.
לנסות באגרון?
כי אם כן זה כנראה לא שם.
וחבל על הזמן...
או שיש לך דרך אחרת?
תודה על הרצון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טורונטיאני ו-ליטאי פשוט2 //