דרוש מידע איך אפשר להשיג תלוש לאברך כדי לא לשלם ביטוח לאומי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
גם תלוש על עבודה של שעתיים ביום?
כי לי יש תלוש כזה (אמיתי!) ואין שום בעיה עם הדתות
כמובן שזה לא מוריד את הדתות כי המשכורת נמוכה,
מי שהמשכורת נמוכה זה לא מגרע לדתות
אני לא מבינה גדולה בזה
אני רק מספרת לכם מה הוא אמר אתמול
אם אתם אומרים מנסיון - אז בבקשה :)
קבלו את התנצלותי :)

• הוסף לסימניות
בעלי מחפש רעיון לעבודה של שעות ספורות בחודש עם תלוש, בשביל הביטוח לאומי.
יש למישהו איזשהו רעיון?

עדיף כמובן משהו שלא יבוא על חשבון הסדרים.

אשמח למידע,
כל סוג עבודה יכולה לבוא בחשבון

כרגע הוא משלם 390 ש"ח לכל חודש, אני לא יודעת למה כל כך הרבה

תודה רבה רבה!
בלת"ק
לא חייבים תלוש, כל עבודת משק בית מוצהרת מספיקה
יכול להרויח מאתיים שח בחודש ועל זה משלם כמה שקלים ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
הסכום לביטוח לאומי לתלמיד ישיבה ואברכים הוא 130 ש"ח לחודש, לא 116 ולא 120 (אלו סכומים שהיו נכונים לפני שנים).
לא עובד ולא תלמיד ישיבה 179 ש"ח.

• הוסף לסימניות
איך 120?

משלמת לבן שלי- בחור ישיבה 390 לרבעון

1662652359236.png

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי
אם העבודה לא מוגדרת על השעות של הכולל אז אין בעיה של הדתות

אבל עדיין יש ראשי כוללים שאין להם כח שיתחילו לעשות להם בירורים ולא מוכנים בכלל להתעסק עם אחד שיש לו תלוש.

מאיזה איזור אתם?
אולי יש פה מישהו שמחפש עובד רק לכמה דברים קטנים

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי
אם העבודה לא מוגדרת על השעות של הכולל אז אין בעיה של הדתות

אבל עדיין יש ראשי כוללים שאין להם כח שיתחילו לעשות להם בירורים ולא מוכנים בכלל להתעסק עם אחד שיש לו תלוש.

מאיזה איזור אתם?
אולי יש פה מישהו שמחפש עובד רק לכמה דברים קטנים
מביתר עילית

• הוסף לסימניות
מחפשים מישהו שיעסיק אותך במשק בית זה בלי תלוש ולא פוגע בכולל, מצהירים על שכר מינימום ועובדים בין 4 ל8 שעות בחודש, ומשלמים לב"ל 7.25% מהשכר הרבעוני.
לדוגמה אם עובדים 8 שעות בחודש זה יוצא 240 ש"ח לרבעון 720 ש"ח ומשלמים לב"ל 52 ש"ח לרבעון ו208 ש"ח לשנה
בהצלחה
איך מצהירים?

• הוסף לסימניות
אם אני מוגדר כתלמיד ישיבה ומקבל דתות ויש לי גם תלושים של כמה שעות ביום(_חוץ לזמני הכולל שעות אחרות) האם אני יכול להרויח מזה משהו כלומר האם יש לי הנחה וכדו'? תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לפני שמצהירים שכולנו מבלבלים את המוח, עובד משק בית זה מושג קיים וידוע, והעובד לא צריך לשלם ביטוח לאומי כיון שהמעסיק מפריש עבורו-
ולגבי תלוש שכר-

וע"מ שלא להטריח אצטט את הסעיף הרלוונטי (לגבי חובת תלושי שכר):

מי זכאי?​

• כלל ציבור העובדים, למעט עובד המועסק ע"י מעסיק יחיד שלא במסגרת עסקו או משלח ידו (לדוגמה: עוזרת בית המועסקת ע"י בעל הבית בביתו).

• הוסף לסימניות
אם אני מוגדר כתלמיד ישיבה ומקבל דתות ויש לי גם תלושים של כמה שעות ביום(_חוץ לזמני הכולל שעות אחרות) האם אני יכול להרויח מזה משהו כלומר האם יש לי הנחה וכדו'? תודה רבה!
אתה אולי מרוויח בטוח לאומי וחוצמזה תהיה לך הנחה במעון אחרי גזירות ליברמן

• הוסף לסימניות
אתה אולי מרוויח בטוח לאומי וחוצמזה תהיה לך הנחה במעון אחרי גזירות ליברמן
כמה אני יכול להרויח בביטוח לאומי ומה השלבים מה אני צריך לעשות? תודה!

• הוסף לסימניות
למה אתם מפרסמים דברים לא נכונים ?
אני רשום בביטוח לאומי כשכיר עם תלוש שמנכים לי את הביטוח לאומי וגם כתלמיד ישיבה (לא באותם השעות) ואני משלם ביטוח לאומי 128 ש"ח !
בדקתי את זה כעת !
מה אני לא צריך לשלם ?

• הוסף לסימניות
למה אתם מפרסמים דברים לא נכונים ?
אני רשום בביטוח לאומי כשכיר עם תלוש שמנכים לי את הביטוח לאומי וגם כתלמיד ישיבה (לא באותם השעות) ואני משלם ביטוח לאומי 128 ש"ח !
בדקתי את זה כעת !
מה אני לא צריך לשלם ?
מגיע לך החזר מביטוח לאומי 128 על כל חודש שהיה לך תלוש.
תפנה אליהם (למיטב ידיעתי בסוף שנה זה מסתנכרן וזוכה אוטומטי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה