דרוש מידע איך אפשר לחפש דירה לקנייה בחריש ללא תיווך?

• הוסף לסימניות
זה לא ישנה את המחיר בחריש הכל זה רק תירוצים ודמיונות
לחריש יש בעיות אחרות ואכמ"ל
הרבה אנשים אומרים שיש שם בעיות, ואינם אומרים מה הבעיות.
אם זה בעיות שעדיף לא לומר אותם בפומבי, אני ישמח אם תיצור איתי קשר (אם יש לך אפשרות לכתוב הודעה פרטית, תכתוב לי, ואכתוב לך את הטל' שלי).

• הוסף לסימניות
הרבה אנשים אומרים שיש שם בעיות, ואינם אומרים מה הבעיות.
אם זה בעיות שעדיף לא לומר אותם בפומבי, אני ישמח אם תיצור איתי קשר (אם יש לך אפשרות לכתוב הודעה פרטית, תכתוב לי, ואכתוב לך את הטל' שלי).
הבעיות של חריש נטחנו מספיק בפרוג ע"ש
ובקצרה מקום מעורב לחלוטין בלי ריכוז גדול במקום אחד
אין כמעט עבודה קרובה, בעיר או סמוך ממש אלא בעיקר בחיפה (לפחות חצי שעה נסיעה בלי פקקים) ות"א
ארנונה גבוהה
תחבורה חלשה
אין בתי כנסת נורמליים (לא קרוואנים) לליטאים , לספרדים יש
וכל הבעיות של עיר חדשה
ממליץ לך לדבר עם מי שמכיר את המקום (ולא איטרסנט) ולא חרישאים מפרוג ולא מפרסומות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חיבור העיר לכביש 6 מעורר התנגדויות ומוטל בספק כי הוא נוגד את הקונספט של כביש 6 - כביש מהיר שלא אמור לכלול יציאות עירוניות וסמוכות כל כך אחת לשניה (מחלף עירון).

• הוסף לסימניות
@ישעיהו כהן
לי יש למכירה בחריש דירת 4 חדרים, שכונת אבני חן, איזור חרדי
102 מ"ר, מרפסת סוכה מהסלון, נוף פתוח
ללא תיווך

• הוסף לסימניות
אין כמעט עבודה קרובה, בעיר או סמוך ממש אלא בעיקר בחיפה (לפחות חצי שעה נסיעה בלי פקקים) ות"א
ארנונה גבוהה
הפוך לתושבי חריש יש אפשרויות תעסוקה טובים יותר מכל הריכוזים החרדים בצפון
ממקומות אחרים באים אפילו לעבוד בחריש

מחריש אפשר לעבוד בקיסריה, חדרה, נתניה, פרדס חנה, עמק חפר
(ולחיפה ויוקנעם אין פקקים בניגוד לערי הצפון)

מעפולה איפה אפשר לעבוד?
בבית שאן? בטבריה? בהר יונה? במגדל העמק?

ההנחה בארנונה בחריש היא עד 130 מטר (קיים רק בק"ס)

וכל הבעיות של עיר חדשה
לא הייתי מעלה בדעתי ללכת לגור במקום אחר יותר רחוק, ופחות מרכזי פחות מושקע ויפה וגם יותר יקר
ורק בגלל שחריש זה מקום חדש ולכן אין עדיין בית כנסת במבנים וכן בגלל זה יש פחות אוטובוסים.

בכל מקרה כם בחסרונות הזמניים והשוליים יחסית חריש היא בקצה של החיסרונות האלו
כבר התחילו לבנות אותה לפני בשיא המהירות לפני 10 שנים ויש כבר כמות של יח"ד כמו ק"ס
בעכו קריית גת מערב וכו' מקומות פי כמה יותר רחוקים מחריש או יותר יקרים ופחות מרכזיים והם משום מה כן בסדר
הדברים האלו יהיו לפחות בעוד 10 שנים (פשוט מקום שעדיין לא קיים לא שואלים שאלות, הדמיון פועל שם במרץ)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

20 דקות מחריש

• הוסף לסימניות
בכללי: היום אין בכלל בעיות תעסוקה בפריפריה, גם לגברים וגם לנשים. בכל תחום ניתן למצוא מיידית מקום עבודה
חוץ מתחומים מאד מסוימים כמו הייטק. או ראשות ישיבה שגם זו משרה שלא זמינה בכל מקום

ומענין מה היה דעתו של @8821 לפני 5 שנים על חריש? מי שקנה אז עשה השקעה ממש מעולה, ולמרות ירידת המחירים, עכשיו הוא עדיין מרווח בגדול.

ולגופו של אשכול זה, ממליץ מאד לחפש ביד 2 לעשות רשימה של דירות שנראה לכם מתאים כולל מספרי טלפון, אפילו להתאמץ לבוא לראות
לחכות איזה חודש - חודשיים לחזור לרשימה שעשיתם שוב (אפילו אם מחקו ביד 2) ולהציע לקנות דירה שמצאה חן בעיניכם ב10-15% פחות.
הרבה מנסים למכור במחיר גבוה ואחרי זמן מתייאשים ופתוחים להצעה
מאד חשוב שהצעה תהיה רצינית ככה תוכלו יותר בקלות לשכנע את המוכר למכור

• הוסף לסימניות
הפוך לתושבי חריש יש אפשרויות תעסוקה טובים יותר מכל הריכוזים החרדים בצפון
ממקומות אחרים באים אפילו לעבוד בחריש

מחריש אפשר לעבוד בקיסריה, חדרה, נתניה, פרדס חנה, עמק חפר
(ולחיפה ויוקנעם אין פקקים בניגוד לערי הצפון)

מעפולה איפה אפשר לעבוד?
בבית שאן? בטבריה? בהר יונה? במגדל העמק?

ההנחה בארנונה בחריש היא עד 130 מטר (קיים רק בק"ס)
את המנטרות האלה שמענו 710 פעם,
אבל לב הענין הוא כמו שנכתב כאן וזה:
לדבר עם מי שמכיר את המקום (ולא איטרסנט) ולא חרישאים מפרוג ולא מפרסומות!!

• הוסף לסימניות
קניתי בחריש לפני כ3 שנים, מכרתי עכשיו. דרך מתווך.
מאד קשה למכור בלי תיווך, וכל מתווך שדיבר איתי רצה לעבוד בבלעדיות בלבד.
אם הייתי יכול להחזיק בנכס לתקופה ארוכה הלאה, כנראה שלא הייתי מוכר, אם כי לאחר היכרות אם המקום והנפשות הפועלות, מי שקונה להשקעה או מגיע לגור כיום, שיתאזר בסבלנות, והרבה.
לדעתי - סביר להניח שעוד עשור הצעד הזה יתברר כהצלחה.

• הוסף לסימניות

20 דקות מחריש
ומצד שני
עם ההשלמה בקרוב כביש 611 תוך 25 דקות יהיה אפשר להגיע למרכז התעסוקה הענק
מהגדולים באזור המרכז

• הוסף לסימניות
ומצד שני
עם ההשלמה בקרוב כביש 611 תוך 25 דקות יהיה אפשר להגיע למרכז התעסוקה הענק
מהגדולים באזור המרכז
זה מלפני שנתיים, כלום לא השתנה, רק שמות הניקים...

• הוסף לסימניות
ההגדרה הנכונה ואמיתית של חריש
זה כעיר חדשה נוספת לצד הערים החדשות יחסית והקרובות כמו ביתר אלעד ומ"ע.
ההגבלה הנפוצה שלה לטבריה, עפולה, נתיבות, נוף הגלילי היא שגויה מיוסדה.

• הוסף לסימניות
תחבורה חלשה
התחב"צ בחריש קצת יותר טובה מזה של עפולה עילית
עכשיו מעפולה עילית לבני ברק לפחות שעתיים וחצי
מהר יונה 3 שעות
מחריש לבני ברק בדיוק שעה ועשרים חמש דקות
(גוגל מפס' לא לוקח בחשבון את הפקקים של האוטובוסים)

עפולה בינ.jpgהר יונה בינ.jpg

חריש בינ .jpg

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שבחריש אם אני שואל מתווך מסויים איזה דירות יש לו להציע בשכונה מסויימת, שאין לי מה לשאול גם מתווך אחר, כי לכולם יש את אותם הדירות להציע. האם זה נכון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת