איך אפשר לסגור מגירות

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מגירות עם ידית שהם בהשג ידם של הילדים הקטנים והם כל הזמן פותחים ומוציאים ה-כ-ל! ועד שאני מספיקה להכניס ולסגור שוב הכל בחוץ................:confused:

אולי יש איזה תופסן או סוג דבק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1233037:
יש 'תופסנים מיוחדים' בכל חנויות של מוצרי תינוקות

זה בשביל לסגור 2 מגירות יחד, לא?!

• הוסף לסימניות
בכל טמבור יש מגוון פתרונות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
תוכלו לכוון אותי אולי עם תמונות?

• הוסף לסימניות
הבן שלי שיהיה בריא היה מרוקן לי את כל המגירות במטבח.
ולכן הכל היה סגור עם תופסנים שקונים בכל טמבור.
מצאתי ברשת כמה תמונות להמחשה

קבצים מצורפים

• 6567.png
    KB 26.7 · צפיות: 39
  • 5356.png
    KB 19.6 · צפיות: 24
  • 467.png
    KB 68.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
לפי מה שזכור לי, זה עולה בסביבות ה-12 ש"ח לזוג תופסנים.

• הוסף לסימניות
בזמנו הוצאתי את הידיות לגמרי מהמגרות והארונות התחתונים של המטבח. לי זה פתר את הבעיה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1233171:
בזמנו הוצאתי את הידיות לגמרי מהמגרות והארונות התחתונים של המטבח. לי זה פתר את הבעיה...

הבעיה בכזה דבר שזה מקשה גם עלייך לפתוח את המגירות...

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
התופסן שבתמונה הראשונה לא יעיל כ"כ, בזמנו השתמשתי בזה למקרר וילדים הצליחו לפתוח די בקלות.

• הוסף לסימניות
אני התייאשתי מהסיפור...:mad:
ניסיתי הכל-
הוצאתי ידיות- לילדים יותר קל לפתוח עם האצבעות הרזות שלהם
הברגנו תופסנים- הילדים מוכשרים תופסים ת'קטע ברגע ובסוף אני זו שמתמודדת עם פתיחה מעצבנת בכל פעם
לחנך- לא הצלחתי
בקיצור... אני שמה במגירות הנמוכות רק דברים שלא יכולים להנזק:eek:
(יש לי ארון בחדר ילדים עם 11 מגירות, חלמתי שאוכל לתת לכל ילד מגירה לכל ה"אוצרות" שלו, בינתיים את ה"אוצרות" שמים גבוה גבוה בתוך הארון...)

:Dילדים זה שמחה:D

• הוסף לסימניות
אני שמתי מחזיק מפתחות קלאסי עם תופסן, במגירה השניה חיברתי את העיגול ברזל, ואח"כ חיברתי בינהם, קשה מאוד לפתוח. (לפעמים המרחק גדול בין 2 הידיות וצריך להוסיף עוד עיגול ברזל)
מצוין גם לדלתות במטבח, זוג זוג.
מקווה שהיה מובן, אין לי איך להעלות תמונה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושה;1233447:
אני שמתי מחזיק מפתחות קלאסי עם תופסן, במגירה השניה חיברתי את העיגול ברזל, ואח"כ חיברתי בינהם, קשה מאוד לפתוח. (לפעמים המרחק גדול בין 2 הידיות וצריך להוסיף עוד עיגול ברזל)
מצוין גם לדלתות במטבח, זוג זוג.
מקווה שהיה מובן, אין לי איך להעלות תמונה..

לא הבנתי אפשר הסבר ברור יותר
תודה

• הוסף לסימניות
ננסה,
לדוגמא יש לך 2 דלתות מתחת לכיור במטבח, לידית אחת את מחברת את המחזיק מפתחות (ולידית השניה את העיגול הברזל (עיגול סטנדרטי של מחזיק מפתחות, בדכ בגודל של חצי שקל)
ואחכ מחברת ע"י התופסן של המחזיק מפתחות של הדלת הראשונה לעיגול שבדלת השניה,
התוצאה 2 דלתות מחוברות,

• הוסף לסימניות
גם אצלי עם מחזיקי מפתחות (איכותיים) וטבעות- עבות יחסית שלא תפתחנה עם כל משיכה.

ולמגרות, התופסנים הלבנים עוזרים לי מאוד. (התמונה השלישית)

קבצים מצורפים

• IMG_0759.JPG
    3.5 MB · צפיות: 40
  • IMG_0760.JPG
    3.4 MB · צפיות: 21
  • IMG_0761.JPG
    2.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1233565:
גם אצלי עם מחזיקי מפתחות (איכותיים) וטבעות- עבות יחסית שלא תפתחנה עם כל משיכה.

ולמגרות, התופסנים הלבנים עוזרים לי מאוד. (התמונה השלישית)

חבל שלא העלת קודם ;),
רק שאצלי אני מחברת את המחזיק בצורה הפוכה- כלומר התופסן של המחזיק מפתחות מתחבר לעיגול של הדלת השניה, נראה לי שזה יותר קל ככה לחבר כל פעם מחדש.

• הוסף לסימניות
אבל אם את מחברת לעיגול שמתנדנד על הידית השניה, הרבה יותר קשה לסגור ביד אחת מה שאפשר לעשות בסגירה על הידית שהיא יציבה.

• הוסף לסימניות
אצלינו יש דבר הרבה יותר פשוט,לא רואים אותו כמעט..ולא קל לילדים לפתוח אותו..
זה כמו וו קטן שפשוט מחברים מעל הארון וסוגרים את זה על הארון-סורי על ההסבר,אני לא יודעת איך לכתוב את זה בצורה שתבינו...
(קשה לילד לסובב את זה...בזמן שלך-שיש לך קצת יותר כח ממנו..זה בא דיי בקלות!)
ממתי ששמנו את זה בא השקט לעולם!!
מצורפת תמונות של זה סגור ופתוח(לתועלת אלה שלא הבינו,או בכלל)
ו...קונים את זה בטמבור!

קבצים מצורפים

• IMG_0531.JPG
    2.9 MB · צפיות: 28
  • סגור.JPG
    2.8 MB · צפיות: 27
  • פתוח.JPG
    3 MB · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה