נכתב ע"י ביקי;992941:כדאי מאד לשמור מראש מסודר! זה לא לוקח יור זמן וזה חוסך אחר כך את העבודה הבלתי אפשרית למין מאות תמונות.
אצלי יש תיקיות של שנים - תשע"ג למשל. בתוכה יש 12 תיקיות של חודשים ממוספרים (1תשרי 2חשון - כדי שיהיה לפי הסדר)
בתוך כל חודש אני קוראת לתמונות (כבר בהורדה אני מגדירה את השם שילך כך) לפי החודש והשנה וזה יורד בסדר רץ, "תשרי תשע"ג 001" "תשרי תשע"ג 002" (אני מורידה דרך אשף הורדת תמונות של המחשב, שם יש אפשרות להגדיר שם. את המספרים זה מוסיף אוטומטית גם בהורדות הבאות לאותו חודש)
אם היו בחודש מסוים ארועים משמעותיים מרובי תמונות כמו חתונה או חג - אני מוסיפה תתי תיקיות "פורים" וכדומה וגוררת פנימה את התמונות אחרי ההורדה (השם שלהן נשאר שם החודש+השנה)
אני מצאתי שכך זה הכי נח, כל תמונה שאני אי פעם אפתח אני אדע מיד מאיזה חודש ומאיזו שנה.
לפי ילדים ממש לא מומלץ כי יש לך שילובים ביניהם.
בהצלחה!
נכתב ע"י sh12;993001:גם אני מתייקת תמונות לפי :שנים > חודשים > ארועים
ואני מעתיקה היישר מהכרטיס צילום, כך שהתמונות נשארות ממוספרת לפי סדר רץ...
השאלה:
- איך רושמים תזכורות לארועים מענינים וכל מיני משפטים הקשורים לתמונות, כמו שהיינו עושים תמיד בצד באלבום???
נכתב ע"י שקדיה;993077:דבר נוסף - לסרטונים יש לי תיקיות נפרדות כי זה מאד מכביד
סרטים של גנים/מסיבות וכו' כן נשארים בתיקיות הרלונטיות
איך אני שומרת בכונןאחר?נכתב ע"י 0405;992920:יש לי תקיה במחשב בשם המשפחה ולשם אני דוחפת את כל התמונות ושנחה עלי הרוח (ויש לי זמן)אני מארגנת את הכול - תקיה לכל ילדה , שם לתמונה מתי צולמה וכו'
מומלץ מאוד לא לשמור חומר כזה בכונן C זה מכביד
עדיף אפילו בכונן חיצוני
בהצלחה ורוב נחת
נכתב ע"י למען דעת;993099:תוכנה יעילה לניהול שמות הקבצים
נכתב ע"י תור הזהב;993797:איך משתשמים בה אחרי הפתיחה?
ומה בעצם היא עושה?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים