- הוסף לסימניות
עוד יותר טוב, היא תלמד ממך איך לכנות בכבוד את החמות, גם בין הגיסות 'המיובאות'על חמותה
עוד יותר טוב, היא תלמד ממך איך לכנות בכבוד את החמות, גם בין הגיסות 'המיובאות'על חמותה
איי "על שווער בת עמי"שיחה בין חתן לשווער:
השווער סיפר לי פעם שכשהשווער היה ילד, אז אבא של השווער אמר לשווער שכשהשווער יהיה גדול הוא יוכל לעשות את זה לבד.......
ד. כבוד חמותוזאת מנין?? מקור??
כלותי המקסימות, כל אחת מתארגנת ללכוד אותי בצורה אחרת:
הגדולה הוותיקה, לדוגמא, כשמלבישה את התינוקת אחרי אמבטיה קוראת לי חופשי גם מהחדר:
"את שומעת? איך מדליקים פה את המזגן?" (יש לי בדיקת שמיעה אחת לשבועיים, ב"ה אני עוברת אותה בציון גבוה)
או: "מי יכול להדליק לי את המזגן?" (גם כשרק אני בבית...)
תיכף היא תופיע פה להגיב להגנתה....
והצעירה, הטריה באה עד אלי ושואלת/אומרת מה שהיא רוצה ללא פניה או כינוי כלל.
נראה כמה זמן תחזיק מעמד...
וזה חמוד הכי בעולם בעיני לעקוב אחרי ההתמודדות הזו ולצחוק לעצמי בכל פעם מחדש....
את יכולה לחזור לקרוא לה אמאאבל שהגיעו הילדים בטבעיות היא נהיתה סבתא
ניראה לי היא מתבאסת![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים