דרוש מידע איך אתם נוהגים לצוד את תשומת ליבם של השווער או החמות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כלותי המקסימות, כל אחת מתארגנת ללכוד אותי בצורה אחרת:
הגדולה הוותיקה, לדוגמא, כשמלבישה את התינוקת אחרי אמבטיה קוראת לי חופשי גם מהחדר:
"את שומעת? איך מדליקים פה את המזגן?" (יש לי בדיקת שמיעה אחת לשבועיים, ב"ה אני עוברת אותה בציון גבוה)
או: "מי יכול להדליק לי את המזגן?" (גם כשרק אני בבית...:ROFLMAO:)
תיכף היא תופיע פה להגיב להגנתה....

והצעירה, הטריה באה עד אלי ושואלת/אומרת מה שהיא רוצה ללא פניה או כינוי כלל.
נראה כמה זמן תחזיק מעמד...

וזה חמוד הכי בעולם בעיני לעקוב אחרי ההתמודדות הזו ולצחוק לעצמי בכל פעם מחדש....

• הוסף לסימניות
שיחה בין חתן לשווער:
השווער סיפר לי פעם שכשהשווער היה ילד, אז אבא של השווער אמר לשווער שכשהשווער יהיה גדול הוא יוכל לעשות את זה לבד.......
איי "על שווער בת עמי"

• הוסף לסימניות
זאת מנין?? מקור??
ד. כבוד חמותו

בספר מנוחת שלום (5ד) הביא מדברי המנחת אליעזר שרצה לדקדק מדברי הפוסקים שאין חובה לכבד חמותו, וחלק עליו, והכריע להלכה כדברי הפוסקים שנקטו בפשטות שיש חובה לכבד את חמותו, וכפי שמפורש גם בדברי הב"ח והט"ז (3ג; ס"ק יט) וספר צידה לדרך.

מקור - כבוד חמיו וחמותו

• הוסף לסימניות
כלותי המקסימות, כל אחת מתארגנת ללכוד אותי בצורה אחרת:
הגדולה הוותיקה, לדוגמא, כשמלבישה את התינוקת אחרי אמבטיה קוראת לי חופשי גם מהחדר:
"את שומעת? איך מדליקים פה את המזגן?" (יש לי בדיקת שמיעה אחת לשבועיים, ב"ה אני עוברת אותה בציון גבוה)
או: "מי יכול להדליק לי את המזגן?" (גם כשרק אני בבית...:ROFLMAO:)
תיכף היא תופיע פה להגיב להגנתה....

והצעירה, הטריה באה עד אלי ושואלת/אומרת מה שהיא רוצה ללא פניה או כינוי כלל.
נראה כמה זמן תחזיק מעמד...

וזה חמוד הכי בעולם בעיני לעקוב אחרי ההתמודדות הזו ולצחוק לעצמי בכל פעם מחדש....
:devilish::devilish::devilish::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
אני חמות לחתן, מסתמא בשנים הקרובות אי"ה אהיה חמות גם לכלה, האמת לא הכי מעסיק אותי איך יקראו לי.
אני קוראת לחמותי סבתא וחסל, נוח ונעים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאוד קשור לאיך ההורים שלכם קראו לחם ולחמות שלהם, כי מה שהם קוראים בד"כ נשמע טבעי אחרי שגדלו על זה מקטנות.

• הוסף לסימניות
אני בתחילה קראתי לחמותי " אמא " לחמי לא קראתי גם כי זה היה יותר מרוחק....
אחת הגיסות הרווקות באה ואמרה לי שהיא ככ התרגשה וזה ממש חימם לה את הלב
בעיקבותי לאחר שהתארסה קראה גם לחמותה "אמא "
אני הכנסתי לעצמי לראש שהיא ה"אמא של הבית הזה " זה לא הופך אותה לאמא שלי

אבל שהגיעו הילדים בטבעיות היא נהיתה סבתא
ניראה לי היא מתבאסת :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה