לא נורא, לפעמים במקום סופגניה אוכלים צ'יפס...נכתב ע"י pr;923672:אם את רוצה תמריץ להמרת המטוגנים - (:
ב - 100 גר' תפו"א אפויים - יש 80 קלוריות,
וב - 100 גר' תפו"א מטוגנים - 560 קלוריות!....
כשתשכרי מישהו לצייר המשיח כבר יהיה כאןנכתב ע"י נוי;923716:נראה לי פי, שאני בקרוב ממש אכתוב לך ספר העוסק בעניין:"עתיד האדם לתת את הדין על מה שראה בעולם הזה ולא נהנה" (או משהו כזה, אני לא זוכרת בדיוק את הציטוט השימושי הזה) אשכור אותך לצייר, ואז תרדי לנו מהווריד עם הבריא.
![]()
את והרעיונות שלךנכתב ע"י נוי;923716:נראה לי פי, שאני בקרוב ממש אכתוב לך ספר העוסק בעניין:"עתיד האדם לתת את הדין על מה שראה בעולם הזה ולא נהנה" (או משהו כזה, אני לא זוכרת בדיוק את הציטוט השימושי הזה) אשכור אותך לצייר, ואז תרדי לנו מהווריד עם הבריא.
![]()
מקורות חשאיים ומוסמכים ויודעי דבר וכל השאר טוענים שהשכירות הפלאית כבר נעשתה (:נכתב ע"י GRN;923720:כשתשכרי מישהו לצייר המשיח כבר יהיה כאן![]()
אדרבה, למה לא?נכתב ע"י GRN;923720:כשתשכרי מישהו לצייר המשיח כבר יהיה כאן![]()
נכתב ע"י נוי;923716:"עתיד האדם לתת את הדין על מה שראה בעולם הזה ולא נהנה" (או משהו כזה, אני לא זוכרת בדיוק את הציטוט השימושי הזה)![]()
או! אפילו יותר שימושי ממה שזכרתי...נכתב ע"י NIVDFB;923774:המקור בתלמוד ירושלמי קדושין פרק ד' הלכה י"ב
"רבי חזקיה ר' כהן בשם רב עתיד אדם ליתן דין וחשבון על כל שראת עינו ולא אכל".
לא חבל על הבריאות? ואל תתעצבני שאני אומרת. אני יודעת ,גם הילדים שלי אוהבים צ'יפס ואני כן מפרגנת להם מידי פעם את אלו הקפואים אבל שמה אותם בתנור בלי טיפת שמן אחת, כבר ככה הם יוצאים שומניים! אז למה להוסיף שמן?נכתב ע"י ראש_יהודי;924075:אני דווקא מטגנת ציפס עם מעט מאד שמן.
אני לוקחת ציפס קפוא מהשקית (בתפו"א טריים זה לא יוצא לי טוב)
לוקחת מחבת גדול, שמה עליו 2 או 3 סיבובים קטנים של שמן בתחתית
לוקחת את כל הכמות של הציפס שאני רוצה (!) גם אם זו כמות גדולה ומערימה ובערימה.
ונותנת לציפס להיטגן בנחת ושוהא מתחיל לקבל צבע מלמטה אני מערבבת בעדינות.
יוצא טעים וקריספי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים