דרוש מידע איך בוחרים 10 מוצרים בהנחה עם כרטיס אשראי יש?

• הוסף לסימניות
לי אמרו שזה דרך הנהלת אחד מהנסיפים
וכן עשיתי

• הוסף לסימניות
בקופה הראשית מקבלים טופס ומסמנים מתוך המוצרים שברשימה את מה שרוצים

לא מצאתי באתר שום כלום, וגם בדלפק שמזמינים את הכרטיסים אומרים שבקופה ראשית כנראה אין דרך אחרת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למישהו יש אולי את הרשימה של המוצרים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אפשר היום דרך האתר?

או בטלפון?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו יודע היכן ניתן לעדכן מוצרים באתר?

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול.
את ההנחה מקבלים גם בישיר למהדרין?

• הוסף לסימניות
בס"ד
תדפיסו ותשאלו בקופת ראשית של יש חסד האם זה בסד?
תמלאו ותגישו לקופה ראשית, אני מקווה שמוצרים לא השתנו
ברכה והצלחה

קבצים מצורפים

• 10אחוז הנחה.docx
    KB 631.5 · צפיות: 591
  • מוצרים_מועדפים_יש__עדכני_ביותר_1_0a031f8fc7 2.pdf
    1.4 MB · צפיות: 576
  • הוסף לסימניות
תודה על המידע, עזר לי מאד!

• הוסף לסימניות
אשמח לתשובה עדכנית. איך אפשר לשנות את רשימת המוצרים בהנחה?

• הוסף לסימניות
בקופה ראשית לבקש את רשימת המוצרים, לסמן ולהחזיר במקום.

• הוסף לסימניות
ואני צריך לבוא לשם בעצמי עם הזדהות?
או שאפשר לשלוח מישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה