- הוסף לסימניות
יש לי 3 חשבונות בגוגל, ו-smoove הגיעו לכולן, אני פשוט לא משתלט על ריבוי המיילים מהחברה הזו, מגוחך מאוד לבקש לא לדווח לספאם.
לדווח על כל מייל בנפרד באמצעות כפתור 'דיווח על ספאם', ככה הרובוט של גוגל 'לומד' ע"י דיווח של אלפי משתמשים.פשוט קטסטרופה גם היום בבוקר אני עדיין מקבל מהם ספאם וזה מגיע לי לדואר הנכנס הרגיל ולא לספאם!
צריך לעשות להם סוף אחת ולתמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וגם אלו שנפתח להם, לכאורה זה רק לבדוק אם להספים או למחוקשימו לב דבר יפה חבר שלח לי דוגמא
הוא שלח 1867 וזה נכנס לספאם ורק 192 מיילים נפתחוצפה בקובץ המצורף 1098306
עכשיו קיבלתי מייל מ
הטיפול שלך עוזר לכולנורוצה לעדכן -
אני בקשר עם מחלקת המלחמה בספאם של סמוב כבר כמה ימים.
אבל -
מאחר ואני רואה שהמצב לא משתפר, ואישית זה מפריע לי מאוד (אגב, גם אני מקבלת את המיילים האלה, רק זה לא מגיע לי לראשי), צילמתי מסך כאן של כמה הודעות זועמות ושלחתי לסמוב.
כשיהיה לי עדכון אעלה לכאן.
מקווה בשביל כולם שהמצב הזה יסתיים בקרוב.
אין עליהם פשוט מתוקים מדבש ונופת צופיםאומרים שמי שמבצע הסרה, זה מכניס אותו לרשימה אחרת של כתובות מייל פעילות והם שולחים ממייל אחר....
ואתה מבין את אלו שמבקשים לא לדווח כספאם?אני היחיד פה שלא מבין מה אתם כל כך משתגעים מזה?
כן, גם אני מקבל הודעות ספאם בערימות, מגדיר מיידית כספאם ומשליך לאשפה, זה לא באמת מפריע לי לסדר היום, ברמה שארוץ לפתוח על זה אשכולות, בעיני זה בדיוק כמו עלון פרסומות שהניחו לי בתיבת דואר, אם בא לי אני קורא אם בא לי אני זורק לפח.
לא מבין את הדרמה שעשיתם מזה.
זה החלק הכי חמור בעיני, כי אצל חברות אמינות אפשר לשלוח מיילים רק למי שאישר זאת במפורש. מי שמשתמש עם חברה שלא דורשת את זה ומאפשרת שליחת ספאם חשוב שידע שהוא מקבל מוצר מסוג ב' עם אחוזי פתיחה נמוכים באופן משמעותי. בקיצור - את הרווח מהמחיר הזול משלמים באחוזי פתיחה נמוכים ובתדמית שלילית לעסק.בנוסף יש בתוכנו הרבה אנשים חסרי ידע, אני לדוג' כשתחלתי לדוור לא ידעתי על חוק הספאם,
שתבין, כאדם שלא נמצא בתוך זה, והוא מקבל אפשרות לפתוח חשבון בחברת דיוור הוא לא כ"כ מבין מה הוא מסמן שם באישור... כשהוא מסמן V ליד ידוע לי על חוק הספאם ובלה בלה בלה... בדיוק כמו שאתה חתמת לחברת סלקום על הפלאפון הכשר שלך....זה החלק הכי חמור בעיני, כי אצל חברות אמינות אפשר לשלוח מיילים רק למי שאישר זאת במפורש. מי שמשתמש עם חברה שלא דורשת את זה ומאפשרת שליחת ספאם חשוב שידע שהוא מקבל מוצר מסוג ב' עם אחוזי פתיחה נמוכים באופן משמעותי. בקיצור - את הרווח מהמחיר הזול משלמים באחוזי פתיחה נמוכים ובתדמית שלילית לעסק.
זה בדיוק מה שלא נכון.ולחברות האלה אין כל שליטה על זה!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים