דרוש מידע איך גודעים את הודעות הספאם מsmoove

• הוסף לסימניות
יש לי 3 חשבונות בגוגל, ו-smoove הגיעו לכולן, אני פשוט לא משתלט על ריבוי המיילים מהחברה הזו, מגוחך מאוד לבקש לא לדווח לספאם.

• הוסף לסימניות
פשוט קטסטרופה גם היום בבוקר אני עדיין מקבל מהם ספאם וזה מגיע לי לדואר הנכנס הרגיל ולא לספאם!
צריך לעשות להם סוף אחת ולתמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לדווח על כל מייל בנפרד באמצעות כפתור 'דיווח על ספאם', ככה הרובוט של גוגל 'לומד' ע"י דיווח של אלפי משתמשים.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לחשוד
אבל מבדיקה שעשיתי אצלי, המייל שהיה מעודכן אצל קופת העיר מוצף בספאם מארגוני צדקה נוספים.
ומייל שלא היה מעודכן אצלם קיבל ספאם רק מביבי שיק.

• הוסף לסימניות
שימו לב לדבר יפה
חבר שלח לי דוגמא
הוא שלח 1867 וזה נכנס לספאם
ורק 192 מיילים נפתחו
Inkedללא שם_LI.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם עושים יד אחת כל הספאמרים בשביל לטמטם לנו את השכל!!!

• הוסף לסימניות
רוצה לעדכן -
אני בקשר עם מחלקת המלחמה בספאם של סמוב כבר כמה ימים.
אבל -
מאחר ואני רואה שהמצב לא משתפר, ואישית זה מפריע לי מאוד (אגב, גם אני מקבלת את המיילים האלה, רק זה לא מגיע לי לראשי), צילמתי מסך כאן של כמה הודעות זועמות ושלחתי לסמוב.
כשיהיה לי עדכון אעלה לכאן.
מקווה בשביל כולם שהמצב הזה יסתיים בקרוב.

• הוסף לסימניות
רוצה לעדכן -
אני בקשר עם מחלקת המלחמה בספאם של סמוב כבר כמה ימים.
אבל -
מאחר ואני רואה שהמצב לא משתפר, ואישית זה מפריע לי מאוד (אגב, גם אני מקבלת את המיילים האלה, רק זה לא מגיע לי לראשי), צילמתי מסך כאן של כמה הודעות זועמות ושלחתי לסמוב.
כשיהיה לי עדכון אעלה לכאן.
מקווה בשביל כולם שהמצב הזה יסתיים בקרוב.
הטיפול שלך עוזר לכולנו

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אומרים שמי שמבצע הסרה, זה מכניס אותו לרשימה אחרת של 'כתובות מייל פעילות' והם שולחים ממייל אחר....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני היחיד פה שלא מבין מה אתם כל כך משתגעים מזה?
כן, גם אני מקבל הודעות ספאם בערימות, מגדיר מיידית כספאם ומשליך לאשפה, זה לא באמת מפריע לי לסדר היום, ברמה שארוץ לפתוח על זה אשכולות, בעיני זה בדיוק כמו עלון פרסומות שהניחו לי בתיבת דואר, אם בא לי אני קורא אם בא לי אני זורק לפח.
לא מבין את הדרמה שעשיתם מזה.

• הוסף לסימניות
אני אמור כל יום לפתוח/לבדוק/להספים 5 מיילים ביום?
למה מי מת?
חוצפה...
בתא דואר שלי יש פתק גדול, נא לא להכניס פרסומות כלל.

• הוסף לסימניות
אני היחיד פה שלא מבין מה אתם כל כך משתגעים מזה?
כן, גם אני מקבל הודעות ספאם בערימות, מגדיר מיידית כספאם ומשליך לאשפה, זה לא באמת מפריע לי לסדר היום, ברמה שארוץ לפתוח על זה אשכולות, בעיני זה בדיוק כמו עלון פרסומות שהניחו לי בתיבת דואר, אם בא לי אני קורא אם בא לי אני זורק לפח.
לא מבין את הדרמה שעשיתם מזה.
ואתה מבין את אלו שמבקשים לא לדווח כספאם?

• הוסף לסימניות
תבינו כמה דברים ,
החברה שנותנת את החבילה החינמית הכי טובה זה סמוב,
בנוסף יש בתוכנו הרבה אנשים חסרי ידע, אני לדוג' כשתחלתי לדוור לא ידעתי על חוק הספאם,
עד שנודע לי שלחתי הודעת התנצלות ואפשרות לרישום וזהו!
בנוסף יש הרבה שמוכרים את המיילים שלנו, אני למשל יודע על מנהל של ארגון של טלפניות שמכר את המיילים, לא מכיר את המנהל רק יודע שלכן הוא פוטר,
אז ממילא לכן יש הרבה סמובים....
והכי חשוב לא לכעוס....

• הוסף לסימניות
בנוסף יש בתוכנו הרבה אנשים חסרי ידע, אני לדוג' כשתחלתי לדוור לא ידעתי על חוק הספאם,
זה החלק הכי חמור בעיני, כי אצל חברות אמינות אפשר לשלוח מיילים רק למי שאישר זאת במפורש. מי שמשתמש עם חברה שלא דורשת את זה ומאפשרת שליחת ספאם חשוב שידע שהוא מקבל מוצר מסוג ב' עם אחוזי פתיחה נמוכים באופן משמעותי. בקיצור - את הרווח מהמחיר הזול משלמים באחוזי פתיחה נמוכים ובתדמית שלילית לעסק.

• הוסף לסימניות
זה החלק הכי חמור בעיני, כי אצל חברות אמינות אפשר לשלוח מיילים רק למי שאישר זאת במפורש. מי שמשתמש עם חברה שלא דורשת את זה ומאפשרת שליחת ספאם חשוב שידע שהוא מקבל מוצר מסוג ב' עם אחוזי פתיחה נמוכים באופן משמעותי. בקיצור - את הרווח מהמחיר הזול משלמים באחוזי פתיחה נמוכים ובתדמית שלילית לעסק.
שתבין, כאדם שלא נמצא בתוך זה, והוא מקבל אפשרות לפתוח חשבון בחברת דיוור הוא לא כ"כ מבין מה הוא מסמן שם באישור... כשהוא מסמן V ליד ידוע לי על חוק הספאם ובלה בלה בלה... בדיוק כמו שאתה חתמת לחברת סלקום על הפלאפון הכשר שלך....
רק שהוא קצת נכנס לענינים הוא מבין על מה הוא לחץ, ולחברות האלה אין כל שליטה על זה!!!

• הוסף לסימניות
ולחברות האלה אין כל שליטה על זה!!!
זה בדיוק מה שלא נכון.
כאשר לקוח נרשם לרשימת תפוצה במיילצ'ימפ הוא מקבל למייל קישור לטופס הרשמה בו הוא נדרש לסמן שהוא לא רובוט. אל משתמש שלא ביצע את כל התהליך אי אפשר להוציא מייל מהמערכת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה