כללי איך הופכים כיוון מאנגלית לעברית באינדי CS4?

• הוסף לסימניות
עימדתי ללקוח ספר ואחרי שלבקשתו עימדתי זאת בכיוון אנגלית, כשהאנגלית בצד שמאל והעברית בימין והמספרי עמודים הולכים לפי הכיוון האנגלי כשהזוגיים באנגלית והאי זוגיים בעברית. עכשיו הם מבקשים להפוך זאת.

הבעיה שלי היא, שאם אני הופכת הכל מתהפך, המאסטרים מתהפכים והעיטור בצד הופך להיות פנימי, האנגלית עוברת לצד שמאל והעברית לצד ימין.

אני מחפשת דרך איך עושים זאת בלי להצטרך אחר כך לעבור עמוד עמוד ולהפוך אותו.

האם יש דרך להפוך רק את המספרים לכיוון עברי בלי שהשאר יתהפך?

או מהי הדרך הכי קלה לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?
בטוח ישנה דרך פשוטה לעשות זאת
אשמח לדעת אותה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נראה לי לפתוח ספר חדש למקם מאסטרים מחדש ולהזרים את הטקסט

• הוסף לסימניות
אם אני צריכה לפתוח 180 עמ', איך אני מזרימה את הטקסט כך שתיבות הטקסט בכל העמודים תהיינה מקושרות אוטומטית?

• הוסף לסימניות
תעשי מספור משורשר.
(יש בפרוג קבצים מוכנים כאלו)

בעקרון מה שאת צריכה זה לעבוד עם Layout - Reverse Layout
במקרה שלך זה נשמע מסובך קצת.

• הוסף לסימניות
צירפתי לך קובץ וורד עם מספור הפוך מ1000, 999, עד 1
תקחי רק לפי מספר העמודים שיש לך.
תעשי תיבת טקסט משורשר במאסטר, ותריצי עם זה עם שיפט מעמוד הראשון.

קבצים מצורפים

• 1000.doc
    KB 25 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;544804:
צירפתי לך קובץ וורד עם מספור הפוך מ1000, 999, עד 1
תקחי רק לפי מספר העמודים שיש לך.
תעשי תיבת טקסט משורשר במאסטר, ותריצי עם זה עם שיפט מעמוד הראשון.

תודה רבה רבה.
אבל הבעיה היא שהצטרכתי לשרשר את כל הימנים בנפרד, ואת כל העמודים השמאליים בנפרד ולהריץ שמאל באנגלית, וימין בעברית. אז נאלצתי לעשות זאת ידנית עמוד עמוד.

אבל תודה לכולם על הרצון הטוב והניסיון לעזור.
אשמור את הקובץ הזה ואבדוק לראות איך זה עובד. נשמע מענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה