כללי איך הופכים קובץ באילוס לתבנית?

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ באילוס עם טקסטורה שיצרתי לבד ואני מעונינת להפוך את זה שכשיכפילו את זה לאורך זה יחזור על עצמו כמו תבנית.

איך אני מגדירה לו שהטקסטורה תחזור על עצמה כמו פטרן?

• הוסף לסימניות
גוררים את הצורה לחלונית הפטרן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;752837:
גוררים את הצורה לחלונית הפטרן

לא זו הבעיה שלי. אני רוצה שהצורה תתאים ותמשיך במקום שבו היא נגמר.

יש לי קובץ עם גלים מאונכים שאני רוצה להכניס לאתר בכל מיני עמודים, וגובה העמודים לא שווה ולכן אני רוצה שהגלים ימשיכו אוטומטית לאחר שהגל יסתיים, כשאני גוררת לפטרן זה לא יוצא כך. יש לכם פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אולי בכ"ז יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
ושם לשחק עם הגודל
object transfrom scale

• הוסף לסימניות
את צריכה לחתוך חלק מהגל שיוכל להתאים את עצמו לכל גודל, וממנו לעשות את הפטרן.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון -
את רוצה ליצור רקע לאתר, שיהיה אחיד בכל הדפים למרות שאינם זהים באורכם?
עלייך ליצור את הצורה הבסיסית של הגל, כלומר - הקו הבסיסי שאם תכפילי אותו תקבלי בעצם את הגל השלם
לשמור אותו על רקע שקוף ובמשקל קל מאוד

לטעמי זה קל יותר בפוטושופ כי שם הגריד מאפשר לדייק על הפיקסל
(צריך שהצדדים יתאחדו בצורה חלקה כשיעמידו אותם זה ליד זה)
צרי את הצורה בפוטושופ ואח"כ תגדירי אותה כפטרן שם, תפתחי דף חדש ותמלאי את הרקע כדי לראות איך זה יוצא, ואם לא טוב - תתקני, תגדירי מחדש וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה