דרוש מידע איך המחשב הזה?

• הוסף לסימניות
חוות דעת זה תמיד תלוי בצורך.
אם למשל הצורך שלכם זה חידושי תורה, אז זה מחשב יקר מידי ויש יותר זולים שיכולים לעשות את העבודה כמו שצריך.
אבל סתם מבדיקה בגוגל נראה שזה מחיר טוב, בעיקר אם השדרוג ל16GB ראם עדיין רלוונטי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חוות דעת זה תמיד תלוי בצורך.
אם למשל הצורך שלכם זה חידושי תורה, אז זה מחשב יקר מידי ויש יותר זולים שיכולים לעשות את העבודה כמו שצריך.
אבל סתם מבדיקה בגוגל נראה שזה מחיר טוב, בעיקר אם השדרוג ל16GB ראם עדיין רלוונטי.
הרבה גלישה, ושימוש בעיקר בתוכנות אופיס.
מחפשת בעיקר עמידות לאורך זמן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למעשה זה מחשב מאוד חזק, יש מחשבים יותר זולים ועמידים בהרבה פחות כסף.
אני קניתי מחשב לצורך חידושי תורה ב60$ (בזמנו - 190₪) והוא מחזיק כבר הרבה זמן, בפועל אני משתמש בעיקר באופיס, אבל בפירוט של המוצר באמאזון היה כתוב שזה נועד בעיקר לגלישה בגלל שהדיסק קשיח הוא רק 16GB, אבל בגלל שאין לי כמעט קבצים חוץ מקבצי וורד ואקסל, זה מספיק לי די והותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה