כללי איך הפונט שלי?

• הוסף לסימניות
לא יודע מה נסגר איתי, אבל לאחרונה נחה עלי הרוח והתחלתי לנסות לשפץ כל מיני פונטים מתמונות ישנות שמצאתי ברשת... (כדוגמת הפונט הזה שעדיין באמצע עריכה...)

מה אתם אומרים עליו? לצפייה יותר טובה מומלץ לפתוח..
צפה בקובץ המצורף 339854

ההשראה שלי הייתה מהתמונה הזאת: (שמצאתי ב pinterest)
צפה בקובץ המצורף 339856

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הבעיה בעיצוב גופנים זה העלות היקרה של יצירת הקובץ הגופני.
פעם ביררתי את זה, לוקחים על זה 1600-1800 ש"ח למשקל בודד.

• הוסף לסימניות
גם לי היה את הקטע הזה לפני שנה.. נגמלתי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בונדוק;2443626:
יפה מאד!
הבעיה בעיצוב גופנים זה העלות היקרה של יצירת הקובץ הגופני.
פעם ביררתי את זה, לוקחים על זה 1600-1800 ש"ח למשקל בודד.

מה זאת אומרת? יצרתי גם קובץ גופן. (מוכן לקחת לך חצי מחיר;)...)

האמת שלי לקח הרבה זמן ליצור את הגופן, הייתי צריך לשמור כל אות בתמונה נפרדת וכו'..
מישהו מכיר דרך יותר קצרה ליצור פונט מתמונה בפוטושופ/אילוס?

• הוסף לסימניות
כל המרבה הרי זה משובח.

• הוסף לסימניות
נראת הגדה מעניינת מאוד.
איפה אני משיג אחת? (זה מגיע עם חכה?)

• הוסף לסימניות
פונט מעניין
ה ל' נראית מחוקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;2445195:
פונט מעניין
ה ל' נראית מחוקה

בעיקרון עשיתי את זה בכוונה, לא נראה טוב? (מקסימום אפשר להוסיף גליפ נוסף של ל שלימה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2445462:
בעיקרון עשיתי את זה בכוונה, לא נראה טוב? (מקסימום אפשר להוסיף גליפ נוסף של ל שלימה...)

יראה טוב יותר פחות מחוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2443631:
מה זאת אומרת? יצרתי גם קובץ גופן. (מוכן לקחת לך חצי מחיר;)...)

האמת שלי לקח הרבה זמן ליצור את הגופן, הייתי צריך לשמור כל אות בתמונה נפרדת וכו'..
מישהו מכיר דרך יותר קצרה ליצור פונט מתמונה בפוטושופ/אילוס?

מכינים את כל האותיות בתמונה אחת בפוטושופ, ומעתיקים אחת אחת עם כלי מטה הקסם אל תוכנת עיצוב הפונטים (ובאופן כזה יש תוסף באחת התוכנות שמעתיק הכל לפי סדר - יש רשת כזו שעובדת כמו אקשן בפוטושופ, וצריך לסדר עליה את האותיות, ואז אפשר לייבא הכל בתמונה אחת - כרגע אני לא מוצא אצלי את זה)
(יש תוכנות שעדיף מאילוס' ויש תוכנות שעדיף מפוטושופ, כי לפעמים זה הורס את העקומות).

דבר שני - הפונט שעיצבת אדיר, אבל כמדומני קיים פונט דומה ממש אצל מיסטר צביקה ממאסטרפונט - שם הפונט "ליבי".
זיין געזונט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2445749:
מכינים את כל האותיות בתמונה אחת בפוטושופ, ומעתיקים אחת אחת עם כלי מטה הקסם אל תוכנת עיצוב הפונטים (ובאופן כזה יש תוסף באחת התוכנות שמעתיק הכל לפי סדר - יש רשת כזו שעובדת כמו אקשן בפוטושופ, וצריך לסדר עליה את האותיות, ואז אפשר לייבא הכל בתמונה אחת - כרגע אני לא מוצא אצלי את זה)
(יש תוכנות שעדיף מאילוס' ויש תוכנות שעדיף מפוטושופ, כי לפעמים זה הורס את העקומות).

ככה אני עשיתי, (ובקשר לרשת נראה לי שאתה מתכוון לסליק טול)

נכתב ע"י תא חזי;2445749:
דבר שני - הפונט שעיצבת אדיר, אבל כמדומני קיים פונט דומה ממש אצל מיסטר צביקה ממאסטרפונט - שם הפונט "ליבי".
זיין געזונט.

אתה רציני????
:mad::(

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להראות לי את הפונט ליבי של מסטרפונט? כתבו כאן שהוא מאוד דומה..
וכן אם אפשר חוו"ד על האות פתיח שכאן (אם בכלל שווה לי להמשיך עם אותו אלמנט, או לשנות אותו.)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כאן נמצא ליבי

תנסי יותר להתאים אותם לגריד, שישב טוב, ברצף, עם קרנינג +-
למם יותר נוכחות ברגל השמאלית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אל תתעסק עם מאסטרפונט בחיים..
הם עוד בסוף יכנסו בך על זה ש'גנבת' להם פונט... והם מסוגלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה