- הוסף לסימניות
הארות והערות יתקבלו בשמחה...
(אוף, אני לא מצליח להעלות תמונה לכאן
אז מצורף קישור לדרייב : פונט קשית )
(אוף, אני לא מצליח להעלות תמונה לכאן
נכתב ע"י שלמה צנחני;n4873461:מאד מקורי ונראה שימושי! ממש כישרון אתה..
הייתי ממליץ לך לשפר את הסמלים שבמשקל המודגש ולהצר אותם מעט שלא יראו מגושמים מדי (במיוחד ה-$ וה-%)
בהצלחה!
נכתב ע"י אליהו פריד;n4874203:הפונט יפה מאוד, מעבר לכמה הערות קטנטנות שיש לי בקשר לאותיות עצמם, הבעיה העיקרית היא שהאותיות לא עומדות באותו קו בסיס ולא באותו קו הגובה.
זה עשיו כפונט או שמדובר בהצמדת אותיות ידני?
נכתב ע"י kosta770;n4874187:לא מצליח לראות כלום
נכתב ע"י SHIRSHIR;n4875073:פונט סולידי ויפה
נראה לי שצריך לשים לב לריווח בין האותיות. קפץ לי חוסר אחידות בחלק מהמילים.
נכתב ע"י ShBracha;n4875625:הפונט ממש יפה, ואני לא נכנסת לרזולוציות
אבל, לדעתי, בתור בוטיק פונטים מצומצם צריך להיות לך פונטים מהפכניים, בומבסטיים, לא דומים, לא כמעט
הפונט כפית הוא אכן יחודיי מאד
אבל הפונט הזה הרבה פחות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים