כללי איך הפונט? (4) ....

• הוסף לסימניות
הארות והערות יתקבלו בשמחה...

(אוף, אני לא מצליח להעלות תמונה לכאן :( אז מצורף קישור לדרייב : פונט קשית )

• הוסף לסימניות
מאד מקורי ונראה שימושי! ממש כישרון אתה..

הייתי ממליץ לך לשפר את הסמלים שבמשקל המודגש ולהצר אותם מעט שלא יראו מגושמים מדי (במיוחד ה-$ וה-%)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה צנחני;n4873461:
מאד מקורי ונראה שימושי! ממש כישרון אתה..

הייתי ממליץ לך לשפר את הסמלים שבמשקל המודגש ולהצר אותם מעט שלא יראו מגושמים מדי (במיוחד ה-$ וה-%)

בהצלחה!

תודה!

(אגב, איך אני מעלה תמונות לפורום? זה כותב לי שגיאה, זה קשור לחסימה של אתרוג?)

• הוסף לסימניות
לא מצליח לראות כלום

• הוסף לסימניות
הפונט יפה מאוד, מעבר לכמה הערות קטנטנות שיש לי בקשר לאותיות עצמם, הבעיה העיקרית היא שהאותיות לא עומדות באותו קו בסיס ולא באותו קו הגובה.
זה עשיו כפונט או שמדובר בהצמדת אותיות ידני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;n4874203:
הפונט יפה מאוד, מעבר לכמה הערות קטנטנות שיש לי בקשר לאותיות עצמם, הבעיה העיקרית היא שהאותיות לא עומדות באותו קו בסיס ולא באותו קו הגובה.
זה עשיו כפונט או שמדובר בהצמדת אותיות ידני?

תודה רבה על התגובה!!! כן אני מודע לזה שהאותיות לא שוות בגובה זה בשלבי תיקון...

וכן זה כבר פונט מוכן בקובץ TTF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;n4874187:
לא מצליח לראות כלום

א"א להעלות לכאן תמונות, חבל :(

ואת הקישור של הדרייב שהעלתי בהודעה הראשונה אתה מצליח לראות?

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי!!!:):D:p:rolleyes:
((ב"ה, למה כל דבר שאתה רוצה לעשות עכשיו באתר אומר שגיאה..?) (וחוץ מזה למה אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות?))
והפונט מאוד יפה....

• הוסף לסימניות
סופסוף הצלחתי להעלות (נראה לי, אצלי בכולופן רואים....) המרתי את התמונה לקובץ PNG...

• הוסף לסימניות
פונט סולידי ויפה
נראה לי שצריך לשים לב לריווח בין האותיות. קפץ לי חוסר אחידות בחלק מהמילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIRSHIR;n4875073:
פונט סולידי ויפה
נראה לי שצריך לשים לב לריווח בין האותיות. קפץ לי חוסר אחידות בחלק מהמילים.

תודה. זה בטיפול.....

אגב, מה אתם אומרים על ה # מובן? או לשנות?

• הוסף לסימניות
לדעתי - מובן, ישר הבנתי, אבל השאלה היא אם גם בתוך טקסט יבינו

• הוסף לסימניות
הפונט ממש יפה, ואני לא נכנסת לרזולוציות
אבל, לדעתי, בתור בוטיק פונטים מצומצם צריך להיות לך פונטים מהפכניים, בומבסטיים, לא דומים, לא כמעט
הפונט כפית הוא אכן יחודיי מאד
אבל הפונט הזה הרבה פחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ShBracha;n4875625:
הפונט ממש יפה, ואני לא נכנסת לרזולוציות
אבל, לדעתי, בתור בוטיק פונטים מצומצם צריך להיות לך פונטים מהפכניים, בומבסטיים, לא דומים, לא כמעט
הפונט כפית הוא אכן יחודיי מאד
אבל הפונט הזה הרבה פחות...

אוקיי, תודה :)
לאיזה פונט זה דומה?

• הוסף לסימניות

איך עכשיו? (שינתי את ה#)

פונט ב4 משקלים (בנתיים...;))

(לחצו על התמונה לגודל מקורי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה