@השקעות R הון זה בסדר לתייג?בס"ד
תודה על האשכול החשוב
שאלה - איך יכול להיות שיש פער בין התשואה בפועל בדוחות
לבין התשואה במחשבון התשואות של הפניקס?
פער משמעותי יחסית
מסלול מחקה S&P500
מחשבון תשואות
investroutescalc.fnx.co.il
תבדקי שהתשואה שאת רואה בשני המקומות זה על אותם זמנים בדיוק.בס"ד
תודה על האשכול החשוב
שאלה - איך יכול להיות שיש פער בין התשואה בפועל בדוחות
פער משמעותי יחסית
מסלול מחקה S&P500
מחשבון תשואות
investroutescalc.fnx.co.il
שיש פער בין התשואה בפועל בדוחות
פער משמעותי יחסית
מסלול מחקה S&P500
זה בסדר.@השקעות R הון זה בסדר לתייג?
ממוצע יכול להיות מורכב מחמש שנים של מינוס עשר וחמש שנים של עשרים אחוז רווחאשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך מסתדרים הנתונים
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 2035805
צפה בקובץ המצורף 2035806
בנוסף למה שענו לפני, יש לציין שהמסלול הזה התחיל לעקוב אחרי מדד S&P 500 בשנה האחרונה, כך שהנתונים של 3 ו5 שנים אחרונות לא רלוונטיות למדיניות ההשקעה כפי שהיא כרגע.אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך מסתדרים הנתונים
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 2035805
צפה בקובץ המצורף 2035806
@השקעות R הון @מקצועי בלבד
וכל האחרים המסייעים,
אני לא מתמצא ובור כמעט גמור.
לאשתי יש קרן פנסיה במור במסלול 50 ומטה.
המסלול לא מוגדר ככשר למיטב הבנתי.
איפה יש רשימה של מסלולים כשרים עם מידע לגבי התשואה שלהם?
תודה רבה מראש.
אולי צ"לזה משגע!!
הS&P500 עלה ב13% מתחילת שנה והעליות במסלולי S&P500 בחברות ביטוח פחות מ1%
אולי זה יעזור לשכנע מדוע למרות החשיפה למט"ח שוה להשקיע במניות.זה משגע!!
הדולר ירד בכ9% מתחילת שנה ולמרות זאת, העליות במסלולי S&P500 בחברות ביטוח פחות מ1%
אני לא מבין גם בתוך מיטב יש הבדלים באותה קופה [מסלול הלכה חיסכון לכל ילד]אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך מסתדרים הנתונים
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 2035805
צפה בקובץ המצורף 2035806
במה אתם רואים הבדל?אני לא מבין גם בתוך מיטב יש הבדלים באותה קופה [מסלול הלכה חיסכון לכל ילד]
אשמח אם למישהו יש מושג למה זה ככה...
![]()
מיטב חיסכון לילד - הלכה - 11388 | מיי גמל נט
מיטב חיסכון לילד - הלכה בהשוואה לקופות המובילות באותו סיכון ובאותו אפיק השקעה, ההשוואה בין הקופות נעשית לפי תשואות.www.mygemel.net
![]()
במיי גמל נט זה סך התשואה המצטברת ל3 ו5 שניםבשלוש שנים ובחמש שנים...
לא?
תודה על הרשימה. אין בה התייחסות לתשואה בתקופה האחרונה. יש רשימה כזו?מצ"ב רשימה
תודה על הרשימה. אין בה התייחסות לתשואה בתקופה האחרונה. יש רשימה כזו?
קרן אירית היא המתכוות של הכסף שלך שמושקע כולו בארה"ב (כשמדובר בסנופי) ולכן הוא חשוף ב-100% לדולרהאם בקרן אירית אין את ההפרש בין הדולר לשקל? או שזה שווה לכל מה שאני קונה בישראל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //