תקשורת איך יודעים מי התקשר אלי?

• הוסף לסימניות
בקושי מעודכן שם משו.
זה קו חדש?
לא זה עובד על מאגר של me שזה בין המאגרים הגדולים בארץ כך @אבי770 כתב במתמחים טופ
והוא גם אמר שהיה תקלה ולכן הרבה מספרים נמחקו זה סודר
בעצם זה עובד כך כשאתה מחפש מספר זה פונה לme ומבקש אם יש תוצאות זה שומר את זה במאגר פרטי של @אבי770 ובעצם לפעמים me מתנתק עקב תקלות כי המערכת ממש חדשה ויש בה הרבה באגים
ואז יש רק את המאגר הפרטי שהוא ממש קטן רק מה שחיפשו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אומנם קוראים לזה "מי זה פון החדש" אבל לא נראה לי שזה קשור למי זה פון הישן,
חיפשתי בחדש כמה מספרים שבישן היו מעודכנים ובחדש אין מידע על מספרים אלו

• הוסף לסימניות
גם אני.
בקושי מעודכנים שם מספרים

• הוסף לסימניות
גם אני.
בקושי מעודכנים שם מספרים
מסתבר שהם בונים על זה שכל אחד שרוצה לבדוק מספר מכניס את המספר שלו, וככה המאגר מתמלא :unsure:

• הוסף לסימניות
בשורה טובה !!!
מצאתי מספר חדש שמופעל ע"י חברת אייקול קוראים לזה "מי-פון" ומספרו הוא 039191910
נסו ותהנו (הבעיה היחידה היא שא"א לעדכן שמה מספרים חסרים וטעויות נראה לי שזה בנוי על איזה אתר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה