אפשרי אבל mdf צבעוני בא בגוונים בודדים כך שבדרך כלל לא יהיה ניתן להתאים לפורמייקה, וחוץ מזה זה צריך הגנה של לכה בתוך החריצים וזה לא פשוט בלי לכסות או להרוס את הפורמייקה.אפשר גם בפורמיקה ע"ג MDF צבעוני
ראיתי כאלה מבוצעים.אפשרי אבל mdf צבעוני בא בגוונים בודדים כך שבדרך כלל לא יהיה ניתן להתאים לפורמייקה, וחוץ מזה זה צריך הגנה של לכה בתוך החריצים וזה לא פשוט בלי לכסות או להרוס את הפורמייקה.
בקיצור אפשרי תיאורטית אבל לא ממש מעשי
עשיתי כאלו פורניר על mdf שחור למשל פה בגב של הויטרינהראיתי כאלה מבוצעים.
בעיקר פורמיקה דמוי עץ על MDF שחור.
לא יודעת מה עשו לגבי הלכה, התוצאה הסופית נראתה מעולה
האמת במחשבה שניה אני נזכר שיש כאלו שמדפיסים פסים שחורים על פורמייקה וזה נראה חריצים...ראיתי כאלו בבלורן בראשון לציון ומישהו אמר לי שיש דוגמאות כאלו גם בתצוגה של רניוראיתי כאלה מבוצעים.
בעיקר פורמיקה דמוי עץ על MDF שחור.
לא יודעת מה עשו לגבי הלכה, התוצאה הסופית נראתה מעולה
יש לכם מושג אם זה מחזיק מעמד ההדפסה? זה נראה טוב?האמת במחשבה שניה אני נזכר שיש כאלו שמדפיסים פסים שחורים על פורמייקה וזה נראה חריצים...ראיתי כאלו בבלורן בראשון לציון ומישהו אמר לי שיש דוגמאות כאלו גם בתצוגה של רניו
אני לא יודע איך העמידות בחומרי ניקוי וכו'יש לכם מושג אם זה מחזיק מעמד ההדפסה? זה נראה טוב?
יש מישהו שעשה את זה?
לכאורה זה אמור להיות יותר טוב מבחינת נקיון לעומת עץ מחורץ
אני צודקת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים