דרוש מידע איך יוצרים קשר עם הרב וייס מאגודת ישראל, אחראי פניות מיצוי זכויות וביטוח לאומי?

• הוסף לסימניות
סליחה במה מטפל הרב הזה?
מה שהבנתי זה כמו הרב גודלנטל בדגל התורה, רק שהוא באגודת ישראל,
אחראי על פניות הציבור בעניני ביטוח לאומי וכו'.
לא מכיר אישית, ביררתי בשביל מישהו שביקש ממני שצריך אותו בדחיפות.

• הוסף לסימניות
הנה משהו ממנו

קבצים מצורפים

• הרב וייס נגד חברות למימוש.pdf
    KB 458.2 · צפיות: 311
  • הוסף לסימניות
אפשר לפנות גם ל'קו הפתוח' של אגודת ישראל, שם הם עוזרים במגוון תחומים, כמדומני הרב וייס ביניהם.
טלפון: 1700-707-747
פקס: 03-570-4997
מייל: מותר לפרסם פה מייל שאיננו פרטי?

• הוסף לסימניות
מקפיץ
מה פרטי יצירת קשר עם הרב ישראל וייס?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הבעיה שלך
אבל היתה לי פעם בעיה עם ביטוח לאומי שהרב גולדנטל לא יכל לעזור. הוא הציע לי לתבוע אותם אבל זה הליך מורכב
לבסוף דיברתי עם רו”ח והיא הבריקה לי רעיון
שילמתי קנס של 300 שקל במקום 9000 שקל
גם בפעם אחרת ביטוח לאומי שילם לי רק חצי מדמי הלידה והיא נתנה רעיון כך שבסוף שילמו הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה