נשמר מצוין בהקפאהאפשרי להקפיא אחרי הבישול או שזה נהרס?
תודה על המידע.הדבר הכי בסיסי זה איכות הארבעס.
ההורים שלי מבשלים ארבעס לשמחות, משהו נדיר ברכות ובטעם.
שבוע שעבר נפלו על שק גרוע, יצא בינוני למרות שהכינו כרגיל. ארבעס ארוז ששוכב בחנויות חצי שנה אף פעם לא יצא מושלם.
לגבי בעיות עיכול - צריך להרגיל את הקיבה....
אנחנו צורכים לשבוע כמעט ק"ג ארבעס לנפש. לא מורגש בכלל.
נשים מניקות במשפחתנו נמנעות לפעמים כי לטענתן זה גורם לגזים לתינוק, אבל כשהתינוק עצמו גדל טיפונת הוא מתחיל לצרוך בעצמו ארבעס באופן ישיר ובלי תיווך בינים והקיבה מתרגלת במהירות.
זה יקר.חומוס לבן ענק- 25 ש"ח לקילו זה מחיר הגיוני?
עקבתי אחרי הנושא, ויצאתי קצת מבולבל...
לשים סודה לשתיה בהשריית הארבעס זה טוב או לא טוב ? (אנחנו מכינים בבית מידי פעם בלי סודה אבל במעדנייה יוצא יותר טוב... לכן מעניין אותי איך אפשר לשפר)
אז אולי נעשה כאן איזה סקר קטן וכל מי שחושב את עצמו למבין בהכנת הארבעס שיצביע ע"י לייק במקום המתאים.[/QUOTE]
צריך להשרות את הארבעס בסודה לשתיה
לא להשרות את הארבעס בסודה לשתיהעקבתי אחרי הנושא, ויצאתי קצת מבולבל...
לשים סודה לשתיה בהשריית הארבעס זה טוב או לא טוב ? (אנחנו מכינים בבית מידי פעם בלי סודה אבל במעדנייה יוצא יותר טוב... לכן מעניין אותי איך אפשר לשפר)
אז אולי נעשה כאן איזה סקר קטן וכל מי שחושב את עצמו למבין בהכנת הארבעס שיצביע ע"י לייק במקום המתאים.
כך סבתא שלי ז"ל האלופה היתה מכינה.אני משרה ללילה במקרר במים בלבד
מבשלת 6 שעות! (אם אני לא טועה) בסיר רגיל
מסננת מהמים
שמה במגבת ישנה ונקיה כמובן
מטבלת בפלפל ומלח ע''י טילטול המגבת
בתאבון
בתחילה במסננת כדי שיצאו כל המים, ואח"כ במגבת כדי שיתייבשו לגמרי.למה צריך להשתמש במגבת שווה את כל הליכלוךהזה? למה לא בקערה עם חורים(יש לזה שם?)
זה אותו אפקט בדיוק.
אני צריכה את זה להיום בערב...........ארבעס עדיף לבשל ביום פורים עצמו
זמ הרבה יותר טעים
בלי השוואה
וגם הוא מתקלקל מאד מהר
לפני כל העצות והדרכים לבישול וריכוך שנכתבו.
לא לוותר! לקנות את החומוס הענק.
לגבי ייבוש החומוס.
בתום הבישול כשהחומוס רך לשפוך את כל המים.
להדליק את הלהבה הגבוהה לכמה דקות.
עודפי המים שבין החומוס מתאדים ונשאר חומוס יבש ורך.
בזכות האשכול החביב שמתי עכשיו 1.5 ק"ג חומוס ענק על האש אחרי השריה עם מים + סודה לשתיה.
איך מתבלים ומתי?
פורים שמח!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים