- הוסף לסימניות
ברצוני לשתף את הציבור בהארה שקיבלתי לאחרונה אחרי שאחותי התחילה לעבוד כנציגת טלמרקטינג וסיפרה לי בדמעות על התחושות של השפלה ודחייה שהיא מרגישה אחרי נזיפה / ניתוק / הערה צינית וכו' וכו' מן הצד השני של הקו. נחרדתי לגלות שגם אני לא חשבתי מעולם על זה ודי נהגתי לנפנף את הפניות בקוצר רוח לפי המצב שבו הן הגיעו . לפעמים תוך כדי ריכוז או לחץ גם יכולתי לנתק.
ובכן יש לזכור שהנציגה שפונה אלינו הינה בסך הכל רעייה ואימא שרוצה לעזור בהבאת פרנסה לבית ולחם לפי הטף ולא מגיע לה ייחס כזה. בס"ד שיניתי לגמרי את הגישה והיום אני משתדל דבר ראשון להקשיב עד הסוף ואז לשקול האם באמת אין מקום לתרומה אפילו סמלית למטרה המדוברת. אם וכאשר אין לי עניין או אפשרות לתרום אני מסביר את זה בכמה מילים ומזמין להתקשר שוב בעוד כחודש חודשיים. גם לברכות אני מקשיב עד הסוף ואפילו עונה אמן
חומר למחשבה
ובכן יש לזכור שהנציגה שפונה אלינו הינה בסך הכל רעייה ואימא שרוצה לעזור בהבאת פרנסה לבית ולחם לפי הטף ולא מגיע לה ייחס כזה. בס"ד שיניתי לגמרי את הגישה והיום אני משתדל דבר ראשון להקשיב עד הסוף ואז לשקול האם באמת אין מקום לתרומה אפילו סמלית למטרה המדוברת. אם וכאשר אין לי עניין או אפשרות לתרום אני מסביר את זה בכמה מילים ומזמין להתקשר שוב בעוד כחודש חודשיים. גם לברכות אני מקשיב עד הסוף ואפילו עונה אמן
חומר למחשבה
הנושאים החמים