מדריך איך להסיר רקע מסביב לשיער - בקלות

• הוסף לסימניות
איך להסיר רקע מסביב לשיער - בקלות
לצפייה ביוטיוב:

איך-להסיר-רקע-עם-שיער-בפוטושופ.jpg

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד לחסומים?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
למה דווקא את התמונה של האיש הדוחה הזה?
לא חסר הדרכות נוספות על צריבת שיער :(

בחרתי דווקה תמונה שהשיער קשה לבחירה בשביל להדגיש כמה הטכניקה הזו יעילה!

• הוסף לסימניות
שלחתי לבדיקה נטפריים-
אל תשלחו שוב, חבל על הכיפלויות...

• הוסף לסימניות
בחרתי דווקה תמונה שהשיער קשה לבחירה בשביל להדגיש כמה הטכניקה הזו יעילה!
חבל. אני לא יודע למי מיועדות בעיקר ההדרכות שלך. אבל באופן כללי, כאן למשתתפים בפרוג, התמונות שאתה בוחר (ולאו דוקא בהדרכה הספציפית הזו), קצת דוחים. אני מאמין שניתן למצוא תמונות עדינות שיתאימו להדרכה המורכבת מצד אחד, ולציבור היעד מצד שני.

• הוסף לסימניות
חבל. אני לא יודע למי מיועדות בעיקר ההדרכות שלך. אבל באופן כללי, כאן למשתתפים בפרוג, התמונות שאתה בוחר (ולאו דוקא בהדרכה הספציפית הזו), קצת דוחים. אני מאמין שניתן למצוא תמונות עדינות שיתאימו להדרכה המורכבת מצד אחד, ולציבור היעד מצד שני.
אשתדל להבא!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
.

• הוסף לסימניות
נטפרי פתחו את הסרטון-
ועכשיו חסמו אותו שוב,
סורי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל מי שרוצה אני מורידה את זה עכשיו
תכף העלה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה