אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו..למה דווקא את התמונה של האיש הדוחה הזה?
לא חסר הדרכות נוספות על צריבת שיער![]()
תןדה רבה!תודה !!!
הדרכות מועילות !!! ובשפה ברורה
למה דווקא את התמונה של האיש הדוחה הזה?
לא חסר הדרכות נוספות על צריבת שיער![]()
חבל. אני לא יודע למי מיועדות בעיקר ההדרכות שלך. אבל באופן כללי, כאן למשתתפים בפרוג, התמונות שאתה בוחר (ולאו דוקא בהדרכה הספציפית הזו), קצת דוחים. אני מאמין שניתן למצוא תמונות עדינות שיתאימו להדרכה המורכבת מצד אחד, ולציבור היעד מצד שני.בחרתי דווקה תמונה שהשיער קשה לבחירה בשביל להדגיש כמה הטכניקה הזו יעילה!
אשתדל להבא!חבל. אני לא יודע למי מיועדות בעיקר ההדרכות שלך. אבל באופן כללי, כאן למשתתפים בפרוג, התמונות שאתה בוחר (ולאו דוקא בהדרכה הספציפית הזו), קצת דוחים. אני מאמין שניתן למצוא תמונות עדינות שיתאימו להדרכה המורכבת מצד אחד, ולציבור היעד מצד שני.
נפתחשלחתי לבדיקה נטפריים-
אל תשלחו שוב, חבל על הכיפלויות...
איך ניפתח לך לי חסום
אשמח אם תוכלו להעלות
נפתח שובנטפרי פתחו את הסרטון-
ועכשיו חסמו אותו שוב,
סורי...
נכון,נפתח שוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //