איך לחסום קפיצת הודעות מכרום

• הוסף לסימניות
לאחרונה קופצים לי בשולחן עבודה הודעות מכרום.
איך אני יכול לחסום אותם? ואיך באמת הם פתאום התחילו להופיע?
הקפצת הודעות מכרום.png

• הוסף לסימניות
בבקשה
מכאן תוכל לראות
ניסיתי ולא עוזר.
אמנם לא ניסיתי לשחזר כל הגדרות המערכת לברירת מחדל, כי אני לא יודע מי יקרה. האם יימחק לי כל הסימניות? או מה עוד יקרה אחרי זה?

• הוסף לסימניות
סביר להניח שהסיפור היה כך: היית צריך ליכנס לאיזה אתר, והוא דרש ממך (ע"מ ליכנס) לאשר קבלת התראות ממנו, ומאז הוא שולח את הפרסומות שלו על ימין ועל שמאל...
כנס לפה chrome://settings/content/notifications ותבטל קבלת התראות מכל האתרים שאתה לא מכיר
אם לא עזר, יתכן שזה וירוס, נסה עם התוכנה המצו"ב

קבצים מצורפים

• adwcleaner_7.3.zip
    6.6 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ההוראות בגוגל היו כולם חסומים, אז הפעלתי התוכנה. מקווה שזה יעזור.
תודה רבה בכל אופן.

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, הכוונה שהכלל לכל האתרים היה לחסום התראות
נכון.
אם זה לא וירוס, זה לא יעזור.
נראה לי שזה סודר. אני לא בטוח כי גם ככה לא היה לי הרבה חלונות קופצות רק ממש בודדים.
אבל מעניין, איך יכול להיות שזה וירוס, יש לי אנטי וירוס של ESET פעיל כל הזמן, ואני לא העברתי חומרים ממחשב אחר.

נ.ב. מזל טוב לך 'תודה רבה' על ה'תואר' החדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה